onsdag 11 september 2013

Recension: OPI Avoplex Hand & Nail Cream

Okej, nu vet vi att bloggandet är igång på riktigt för här kommer en recension också! :) Jag tänkte dela med mig av mina tankar och funderingar kring OPIs handkräm Avoplex Hand & Nail Cream som jag har använt under hela våren och sommaren. Och jag ska väl erkänna att jag är inne på min andra tub som faktiskt också den börja sjunga på sista refrängen... 

Kicks skriver detta på sin hemsida: "En återfuktande kräm för dig som behöver lite extra allt. Innehåller protein, olja och antioxidanter för att ge maximal återfuktning och skydd. Vinnare av 2008 Cosmo beauty awards för bästa handkräm." Och att den är återfuktande kan jag verkligen hålla med om. På våren och sommaren så kanske man inte behöver något lika fett som under vintern men den Avoplex Hand & Nail Cream har verkligen varit min räddning när jag behövt diska mycket på jobbet. Det är som om jag aldrig haft händerna i diskmedel. (Här är ni säkert många som tänker "Men varför använder hon inte diskhandskar?!" och det kan jag bara förklara med att jag är lat :) Och eftersom jag använder Avoplex Hand & Nail Cream så har jag råd att vara lat, haha!

Handkrämen går snabbt in i huden utan att lämna en kladdig hinna och jag tycker även att den är extra snäll mot nagelbanden. Den luktar inte speciellt mycket och är därför en av de handkrämer som jag kan använda här hemma utan att min pojkvän reagerar. Dryg som bara den är den också. Behöver jag ge handkrämen mer beröm eller har ni förstått hur fantastisk den är? ;)

Avoplex Hand & Nail Cream finns i en tub om 50 ml hos bla Kicks och Åhléns för 195 kr. Vissa Åhléns har även en tub på 120 ml men jag hittar inte priset på den någonstans.

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5


Ingredienser:
AQUA (WATER), ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CETEARYL ALCOHOL, HYDROLYZED KERATIN, CETEARYL METHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, DIMETHICONE, TRIDECYL SALICYLATE, TRIETHANOLAMINE, POLYSORBATE 60, METHYLPARABEN, CARBOMER, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLPARABEN, XANTHAN GUM, METHYLISOTHIAZOLINONE, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, HYDROGENATED AVOCADO OIL, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, PRUNUS AMYGDALUS 


// Sleepy Elin

3 kommentarer:

  1. Den låter himla bra! Jag är på jakt efter nytt att testa så man kanske borde klicka hem en sån här :)

    SvaraRadera
  2. Låter riktigt bra. Är riktigt nöjd över deras nagelbandsolja också. Hett tips om du inte testat den :)

    SvaraRadera
  3. Den här har jag också använt och tycker den är riktigt bra, nu föredrar jag Solbergas Handsmör istället.

    SvaraRadera