fredag 13 september 2013

Cirque "Bejeweled"

God morgon alla nagellacksfantaster!!! I natt har jag hunnit "sova färdigt" för första gången på hela veckan och det känns verkligen UNDERBART så nu är jag är pigg och full av energi och därför så har jag och bestämt mig för att visa er ett annat lack än det jag först tänkte :)

För inte kan man väl hålla på dessa bilder en enda dag längre än nödvändigt?! För om ni köper Bejeweled från Cirque och lackar med det och sedan kikar på era naglar i solen så ser det ut så här. ÄR DET INTE FANTASTISKT!? Jag är så underbart glad att jag valde detta lack som min födelsedagsmanikyr och jag har fått otroligt många komplimanger för detta vackra lack, både av familjen, vänner och personal på Kicks och Åhléns. Så självklart ska jag dela med mig av Bejeweled när Skimmerskuggan har sin Holofredag :)

Visst ja, jag får ju inte glömma att säga att detta är ett av lacken som jag fått från Amela i Födelsedagsgruppen jag är med i. Superduperjättetack Amela!!!


När det gäller applicering, formula och hållbarhet tänker jag inte göra er besvikna. Jag lackade två lager ovanpå Aqua Base (för att vara säker på att slippa holosjuka... inte för att jag vet om Cirque-lacken brukar vara holosjuka heller) och toppade med Seche Vite för extra glans. Bejeweled var inte holosjukt utan gled på som en varm kniv genom smör och det blev nästan helt opakt efter ett lager men mina långa naglar krävde ett andra. Lacket satt på från måndag kväll till torsdag kväll utan en enda chip trots massor av paketöppning, tårtbakande och allmänt firande.


Avslutningsvis vill jag bara säga till alla er som är en gnutta tveksamma inför detta lack - köp det och jag lovar att du inte kommer ångra dig! Bejeweled är out of stock hos Edgy Polish just nu, men om jag var er skulle jag bevaka lacket med hökögon och klicka på köp så snart det dyker upp igen. 

Girls, you need this polish, dammit!

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 
Inköpsställe: Fått i present


// Sleepy Elin 

15 kommentarer:

 1. Japp, det där lacket behöver jag. Verkligen B E H Ö V E R. Ohyggligt snyggt!

  SvaraRadera
 2. Fullkomligt underbart!!! *bevakar*

  SvaraRadera
 3. Ska detta lack bli mitt andra holo lack kanske? Väldigt fin blå färg. *dregel*

  SvaraRadera
 4. Det är ju bara såååå snyggt, vilken underbar blå nyans. Gillar färgglada holos. :-)

  SvaraRadera
 5. Har aldrig blivit besviken på Cirques lack. Detta är inget undantag, helt underbart:)

  SvaraRadera
 6. ååååh så fint!!

  SvaraRadera
 7. Att jag inte köpte en till mig själv också! ;)
  Roligt att du tyckte så mycket om det. :-)

  SvaraRadera
 8. Alltså det här är ju så vackert att det är löjligt!!

  SvaraRadera
 9. Jag älskar Bejeweled, det är så vansinnigt snyggt!

  SvaraRadera
 10. Det så otroligt fint! Måste införskaffa en egen flaska!

  SvaraRadera