torsdag 26 september 2013

HM "Darling Pink"

Jodå, det här lacket ÄR rosa (och platsar i Princessemmas Pink Thursday-tema), det är bara väldigt väldigt ljust rosa :) Darling Pink från HM är ännu ett lack som jag fått genom Födelsedagsgruppen och denna gång var det Sandra som var avsändaren, tack Sandra! 

Ni vet de där dagarna när man vill ha något riktigt lågmält på naglarna för att man är just på det humöret? Just så kände jag när jag valde att lacka med Darling Pink och trots att det gnistrar och glimmar så är det ändå ett neutralt och lågmält lack och dessa två egenskaper tillsammans är något jag uppskattar.


Darling Pink är tyvärr ett väldigt skirt lack och jag har hela fyra lager på bilderna och ändå så ser  man lite VNL. Jag tror att man gör bäst i att använda sitt bästa nude-lacksom underkläder innan man lackar med Darling Pink, då tror jag att det räcker med två lager och man slipper VNL + får hela härligheten som Darling Pink kan ge. Formulan är lätthanterlig och lättmålad och torktiden var helt normal.
 

Jag gillar Darling Pink men jag önskar att det inte vore så skirt. Men VNL till trots så tycker jag nyansen passar min hudfärg och om jag går på stan så tror jag inte många ser min VNL utan snarare ett par snyggt lackade naglar i en nyans som passar mig.

Färg: 4/5
Applicering/formula: 3/5
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5
Inköptsställe: Fått i present


// Sleepy Elin

3 kommentarer:

 1. Ja det är nog bra om man vill ha något lågmält på naglarna. Men näää, inget för mig. Men det är ju som sagt tur att vi alla är olika....;-)

  SvaraRadera
 2. Det är fint, men vet inte om det skulle passa mig. Kanske om jag vore solbränd :)

  SvaraRadera
 3. Kul att du var med i torsdags! Gulligt lack du var med med :)
  Leopard mönster är mkt het nu ;)

  SvaraRadera