tisdag 24 september 2013

EOTD - Green for autum

I morse när jag vaknade så ville jag sminka mig bara för att kunna visa en Eye Of The Day här på bloggen - så det är precis vad jag har gjort :) Jag tänkte först göra något i blått eller orange men det har jag ju visat på bloggen så många gånger förut så det blev lite grönt istället. 


Det blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom den mörka gröna som jag har i både ögonvrån och i ytterkant på ögat inte alls blev lika mörk som jag hade tänkt mig att den skulle vara. Jag behöver en ny riktigt mörk grön ögonskugga helt enkelt. Tips på bra budgetskuggor tas tacksamt emot då min lilla plånbok redan klagar... Sen så kanske den gröna kajalen under ögat inte blev fantastisk heller men... Nu vet jag det och gör inte om samma misstag en gång till :)

Något som jag dock blev supernöjd med är brynen! De ser ju riktigt tjusiga ut på bild så här. Lagom mörka också. Gillar!Jag vet inte hur ofta det kommer dyka upp EOTDs och andra sminkinlägg men jag tänker att ni som läser bloggen enbart för nagellackens skull kan hoppa över dessa smink-inlägg och ni som gillar att titta på när en amatör försöker göra sig fin kan ju kika på dem. Ni gör som ni vill helt enkelt :)

Jag har använt:
 

Ansikte:  
Bare Minerals Prime Time 
Bare Minerals SPF 15 Foundation Fairly Light N10
Bare Minerals Hydrating Mineral Veil
Bare Minerals All-Over-Face Color Warmth
MUS Blush Must Have

Öga:
MUS Eyeprimer Clear

MUS MS Jade  
MUS MS Rodeo  
MUS MS Muffin  
MUS MS Satin
MUS Eyepencil Duchess
MaxFactor Masterpiece Max Mascara
RIMMEL Dark Brown Eyebrow Pencil

LUMENE Eyebrow Shaping Wax

Läppar:

Dior 314 Beige Angélique


// Sleepy Elin

7 kommentarer:

 1. Det är ju suuuuperfint. Tycker det blev väldigt lyckat och dina ögon är såååå fina. :-)

  SvaraRadera
 2. Men hallå vilken fantastisk ögonfärg du har! Jag blev helt paralyserad :)
  Budgetskuggor är ett tricksigt område; det ligger lite i sakens natur att vill man ha bra hållfasta pigment så kostar det oftast liiiite mer, men de jag spontant kommer att tänka på är Kiko, catrice och kanske makeupgeek? Samtliga kan hittas på nätet. Om du kan få MAC langat från USA så har de nyligen sänkt priserna på pans (alltså skuggor utan plastask) till $8 stycket, så om du har någon favorit där kanske det är värt att försöka med en liten smuggelkupp :D

  SvaraRadera
 3. Men tjena! Vilka ögon du har! MER av detta! :-)

  SvaraRadera
 4. Riktigt fint vännen :) Önskar jag hade din ögonfärg faktiskt. Helt rätt att ögonbrynen blev fina :) Men det tycker jag alltid de är iofs

  SvaraRadera
 5. Väldigt fint! Och vackra ögon :) Jag har en grön från Pierre René som jag gillar, köpt på Lindex, vacker med fint skimmer!

  SvaraRadera
 6. Du har verkligen jättevackra ögon! Och sminkningen är jättefin. :-)

  SvaraRadera
 7. Kolla in Sleekpaletterna, dom brukar vara bra och dom är billiga.

  SvaraRadera