lördag 14 september 2013

Nail Pattern Boldnes "Texas Tea"

Lite opublicerade bilder från arkivet igen, den här gången på Texas Tea från Nail Pattern Boldness. Att bilderna inte blivit visade förut beror på att jag inte är riktigt nöjd med hur lacket presenteras... För jag valde som ni ser att visade det utan underkläder när jag självklart skulle ha grundat med ett lager svart innan. Nakna tippar är liksom ingen favorit... :/ 

Nåväl, ibland måste man tyvärr visa mindre lyckade manikyrer också och varför inte blanda in dem i kortleken av vansinnigt snygga manikyrer gjorda med lack som jag fått från tjejerna i Födelsedagsgruppen..? :) Så medan jag lackar med födelsedagslack för fulla muggar får ni titta på "gamla" bilder. Ja, de ärju gamla för mig men nya för er :) Fast nu borde jag sluta babbla och istället visa er detta svarta glitterlack som är fullproppat med både blåa och prismatiska glitter. LOVE!


På bilderna har jag tre lager av Texas Tea ovanpå Glitter A-Peel. Tre lager räcker för att få lacket opakt på nageln men som ni ser så vill tipparna kika fram lite. Jag la sedan ett lager Glitter Food innan Seche Vite men Texas Tea var fortfarande lite skrovligt så jag rekommenderar två lager Glitter Food för att vara på den säkra sidan. Att lacka med TT är relativt enkelt, man behöver inte dutta för att få lacket jämnt fördelat, men om man gillar skarpa kanter vid nagelbanden (som jag gör) så bör man ha svarta underkläder till detta lack för det vill sig inte riktigt i kanterna om man säger så.


Svarta glitter i klar bas tillsammans med lite blått samt mindre prismatiska glitter = fantastiskt på naglarna! Hur är det med er, föll det er i smaken?

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5 
Inköpsställe: Llarowe


// Sleepy Elin 

7 kommentarer:

 1. Snyggt! MEn det hade nog precis som du säger varit ännu snyggare över svart eller mörkblått skimmer :)

  SvaraRadera
 2. Står otestat här så jagvska lyssna på rådet om underkläder :)

  SvaraRadera
 3. Älskar svarta glitterlack, tycker det här var kanonsnyggt!!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det ser ljuvligt ut på dina bilder!

  SvaraRadera
 5. Bländande snyggt!! Påminner om stjärnbestrött himmel. Går upp på min "vill ha" lista. :-)

  SvaraRadera