onsdag 25 september 2013

Orly "Velvet Rope"


Hos Vacker & Underbar är det Grön Onsdag men eftersom jag inte har ett enda grönt lack att visa er så blir det lila idag :) Jag har dragit mig för att visa Velvet Rope eftersom jag inte tycker bilderna blev något vidare men faktum är att har jag fotat ett lack så ska bilderna visas så länge inte färgen är helt off - och det är den inte på dessa. Så idag är det alltså den lila skönheten Velvet Rope vi ska kika närmare på. 

Färgen är en skimrig mörk lila som drar åt blått och som innehåller små små silverglitter. Otroligt tjusigt på naglarna! Det är just den här sortens lugna men ändå coola lack som jag vill bära till hösten - om jag inte bär ljusa lack bara för att pigga upp i höstmörkret alltså. Jag är verkligen ingen säsongsmänniska när det kommer till nagellack, kläder eller smink utan tar på mig/använder det jag känner för för stunden och Velvet Rope bar jag precis rätt dag :)


Velvet Rope krävde två lager innan det blev helt opakt och ovanpå det så toppade jag med Seche Vite. Formulan var riktigt bra (vilket kändes skönt eftersom jag tycker Orly är ganska ojämna när det gäller formula) och lacket var lättapplicerat så ingen städning behövdes. Jag har inget att klaga på när det gäller torktiden heller.


Trots att jag gillade lacket så är det ändå ett mellanlack hos mig. Det är fint och jag gillar det men det har inte satt några stora spår i minnesbanken så något saknade det tydligen. Men jag vet inte vad... Har ni några teorier?

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 3+/5
Inköpsställe: Byteslack


// Sleepy Elin 


4 kommentarer:

  1. Fint, tycker jag. Det blir väldigt sällan att jag tar fram lila trots att jag faktiskt gillar färgen. Borde bättra mig där.

    SvaraRadera
  2. Skit snyggt :) Finns inget finare än lila

    SvaraRadera
  3. Den ser jättefint ut! Man behöver vara i rätt mod, i alla fall jag, för att färger ska bli "wow, ohh, jaaaa" förutom "snygga". :-)

    SvaraRadera