söndag 8 september 2013

Nail Art Sunday: Dark Shadows

Det verkar som att jag är inne i ett stim nä det gäller blogginlägg så jag bjuder väl på något även idag :) Det är ju Nail Art Sunday hos LeLack idag och det betyder att ni får se en tjusig nail art som jag bar för ett tag sedan. Måste erkänna att jag har saknat Nail Art Sunday och allt vad det innebär av suckande över jobbiga teman, stånkanden över att inte ha rätt nyans av röd till den planerade nail arten samt å-andet över att alla andras idéer var MYCKET bättre än ens egen. Men det hör väl till? ;)

Idéen till den här nail arten började faktiskt som en funky french men eftersom jag är usel på att göra smileys (måla tippen/fria kanten av nageln) så bestämde jag mig för att svampa istället. Och när det inte blir en snygg gradient så kan man alltid toppa med ett glitterlack så ser det oftast mycket tjusigare ut :)


Som neutral bas har jag använt Innocence från China Glaze, de svarta tipparna är med hjälp av Raven från Zoya och glittret är Dauphine Of Decadence från Hare. Enkelt. Skitsnyggt.


Vad var det jag skrev tidigare, att man å-ar sig över att alla andras idéer var mycket snyggare/bättre/skojigare? Well, jag tänker iaf surfa runt hos lte nagelbloggar nu och se vad de bjuder på, med lite tur finner jag lite inspiration till kommande nail arts mellan allt å-ande :)

// Sleepy Elin

9 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Kanonsnyggt! Ännu en idé att sno :)

  SvaraRadera
 3. Så coolt och tufft. Gillar det verkligen och sen störtgillar jag att du är igång och bloggar igen!!! <3

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig precis i allt suckande, stånkande och åh-andet. Så jag tror det hör söndagarna till lite grann;)

  SvaraRadera
 5. Tycker att det är så coolt med svarta gradienter/funky french med glitter på, så rocksnyggt :) Och väldigt roligt att se att du är tillbaka på bloggen igen :)

  SvaraRadera
 6. Superfint, vill genast prova att göra likadant.

  SvaraRadera