tisdag 10 september 2013

Dance Legend "High Voltage" samt OPI "Tiffany Case

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Elins 30-årsdag, hurra hurra hurra!

Det är just därför som jag visar den här manikyren idag, även om det inte är min födelsedagsmanikyr - eftersom jag har fått de här två lacken i present av två av tjejerna i födelsedags-gruppen jag är med i på Facebook. Vi är 24 st tjejer som skickar nagellackspaket till varandra under födelsedagsmånaden och eftersom september är min månad har det redan trillat in ett gäng paket. High Voltage och Tiffany Case har jag fått av Camilla och Sara. 

Det kommer att dyka upp fler födelsedagslacksmanikyrer (wow, vilket ord det blev!) eftersom jag bestämt mig för att endast lacka med de lacken under hela september ut. Även om jag har en del opublicerade bilder att visa så lär det ändå bli ganska många födelsedagsmanikyrer. Självklart ska jag också försäka få ihop ett samlingsinlägg med alla födelsedagslacken tillsammans. det vore väl något?


High Voltage är mitt allra första holo från Dance Legend och jag måste säga att det väcker mersmak! Jisses vad holografiskt det är, man ser faktiskt holot även i skuggan vilket inte är särskilt vanligt. Jag lackade direkt på mitt baslack (Nail Envy från OPI) utan någon Aqua Base och det gick hur bra som helst. Det är två lager med High Voltage på alla naglar och så SV ovanpå. 

Tiffany Case från OPI är ett lack som jag suktat efter sedan det kom ut i princip. Det är ett av lacken i Bond Girls-kollektionen och efter de swatches jag sett så vill jag ha nästan alla lack ur den kollektionen och ännu mer så efter att ha testat Tiffany Case. Det här Liquid sand-lacket blir nästan opakt på ett lager men för att få en riktigt skrovlig och härlig finish så la jag ytterligare ett. Formulan är otroligt lättlackad och torktiden kändes åt det snabbare hållet. 


Båda lacken har den där underbara himmelsblå färgen och det var just därför som jag kände att jag ville matcha dem med varandra. Jag gick i princip och glodde på naglarna så fort jag var utomhus i solen just för att det glittrade och glimmade så vackert. Jag kan inte annat än att tacka min lyckliga stjärna för att dessa lack valdes att få bo hos mig. Tack Camilla och Sara!

Dance Legend "High Voltage"
Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5
Inköpsställe: Fått i present

OPI "Tiffany Case"
Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5
Inköpsställe: Fått i present


// Sleepy Elin 

14 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! Vilka härliga lack, fantastiskt fina tillsammans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Ja, de blev verkligen jättefina tillsammans. När jag gick på golfbanan här om dagen så tog jag av mig golfhandsken bara för att kunna njuta av lacken, haha :)

   Radera
 2. Jättesnygga lack! Och jag skickar den största grattiskramen jag bara kan till dig! Ha en underbar dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket, det tänker jag verkligen ha!
   Och ja, Tiffany Case och High Voltage är verkligen ASSNYGGA!

   Radera
 3. Grattis Elin! Hoppas du får en alldeles fantastisk dag! :)

  Jättefina lack och de passar utmärkt tillsammans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Dagen har börjat bra och jag tror den bara kommer att bli bättre :)

   Viss gör de?!

   Radera
 4. Grattis på födelsedagen:) Förstår att du gillar dessa lacken, framförallt i kombination. En verklig Elin-manikyr.

  SvaraRadera
 5. Stort grattis på födelsedagen! Verkligen assnygga lack och passar suveränt tillsammans. Ha det bäst! :D

  SvaraRadera
 6. Stort grattis! Hoppas att du har en riktigt bra dag :) Jag gillar när man blandar finishar så här, lite ovanligt och edgy! Snyggt!

  SvaraRadera
 7. Grattis på födelsedagen!! Jättesnygg manikyr. Hoppas du har en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Grattis på födelsedagen söta du! Vilken underbar manikyr på din dag. Du passar ju så bra i blått. Underbara regnbågar på holot. Gillar båda lacken faktiskt. :-)

  SvaraRadera
 9. Grattis! Det är stort att fylla jämnt tiotal! :-)

  SvaraRadera
 10. Så jäkla fina lack! Finfin kombo!
  Och återigen: GRATTIS FINA DU! <3

  SvaraRadera