måndag 9 september 2013

Pahlish "Prayers For Rain"

Vad sägs om lite blått denna måndag? Det passar ju fint till Blå Måndag hos Nail Me samtidigt som det faktiskt är en manikyr som jag bar hyfsat nyligen. Dvs, jag bar den innan jag filade ner hälften av min fria kant eftersom mina naglar inte fick plats i golfhandsken längre. Jag har dock märkt att mina naglar växer som ogräs för tillfället så de är nästan så här långa igen... Jag ska verkligen inte klaga för jag vet hur vintern kommer vara men det är ju så jobbigt att fila hela tiden :/

Anyway, idag är det Prayers For Rain från Pahlish som får visa upp sig, ett lack som jag är väldigt tudelad kring. För det är verkligen skitsnyggt på de swatcher jag sett, men på mig, näe, det funkar inte. Prayers For Rain borde verkligen vara hur snyggt som helst, och min pojkvän gillade lacket, men jag tycker inte den blå nyansen passar mig...


På bilderna har jag tre lager av PFR, ett lager Glitter Food från Nail Pattern Boldness samt ett lager SV. Well, för det första borde jag antingen ha använt underkläder eller målat ett lager till av Prayers For Rain för VNLn är inte så snygg längst ut på tipparna. För det andra så ville nog lacket ha ännu en omgång av Glitter Food för att bli helt jämnt och för det tredje så blev mina naglar ordentligt missfärgade när jag tog bort lacket :(

Ang. missfärgningen så blev den dock endast när jag tog bort lacket med remover och inte där jag drog av det av nageln så jag antar att glittren reagerade på removern för numer har jag massor av blå prickar på naglarna. Så ska ni använda PFR kan jag rekommendera er att använda Glitter A-Peel från Nail Pattern Boldness som bas så att ni slipper använda remover.Sa jag förresten att formulan var helt ok? 

Det är så jobbigt med den här sortens lack som man egentligen tycker är supertjusiga - men bara i flaskan och inte på naglarna. Vad ska man ge lacket för betyg liksom..? Mina betyg är baserade på hur jag känner och inte hur jag borde känna så även om färgen är jättefin i flaskan får faktiskt PFR 2 av 5 i färgbetyg eftersom färgen inte föll mig i smaken. Och när det gäller applicering och formula så baserar jag betyget på bra formula men att lacket missfärgade mina naglar.

Färg: 2/5
Applicering/formula: 3/5
Elins betyg baserat på "känsla": 2/5
Inköpsställe: Pahlish etsy-shop


// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. Jag har det på naglarna nu, låter inte bra med borttagningen, ihh, jag har inte Glitter A-Peel som jag inte tyckt har funkat så bra på mina naglar, utan vanligt baslack, får se hur det blir ikväll då.

  Dock är det inte mitt så blått som på dina bilder ... mer dragning åt grönt. Jag tycker det är urtjusigt (både i din blå version och min blå-gröna på naglarna)! :-) Och regn vill jag ha, förresten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan jag bara rekommendera att gnussa bort lacket istället för att köra foliemetoden. Då har du störts chans att klara dig utan missfärgningar enligt mina "tester" :/

   Jag har sett den mer gröna versionen av lacket och kanske borde jag haft den versionen istället för den här blå... Nåväl, även jag jag inte gillade lacket själv så fattar jag ju att det ÄR snyggt egentligen! :)

   Radera
 2. Jag tycker att det ser riktigt snyggt ut på dig. Inte alls fel färg på något sätt.

  Supertråkigt med missfärgning, men lacket är fint i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det ser väl okej ut... men nej, det funkar inte. Men jag har testat massor av lack i samma blå nyans och inte gillat ett enda av dem så jag antar att det har något med _just den här_ nyansen att göra.

   Radera
 3. Färgen är väldigt tjusig, men det är något som gör att jag ändå inte klickar med det här lacket.

  SvaraRadera
 4. Ganska fint. Men inte sånt jag känner att jag måste ha!
  Kul att du är tillbaka!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är det skönt att det även finns lack som man inte vill ha också? Ibland önskar jag att det gjordes fler såna lack :)
   Och tack, det är roligt att vara tillbaka!

   Radera
 5. Det är ju gaaaaalet snyggt och det ser kanonbra ut på dig ju....:-)

  SvaraRadera
 6. Åh, jag tycker det är grymt snyggt! Passar dig skitbra också, men vet hur det är när något egentligen ÄR snyggt, men man trivs inte alls i det.. Jobbigt..
  Kul att du var med idag i alla fall!

  SvaraRadera
 7. Ojuste, jag har nominerat dig till en blog award! :D
  http://enmammasnaglar.blogg.se/2013/september/blog-award.html

  SvaraRadera