torsdag 12 september 2013

China Glaze "Pom Pom"

Jag borde verkligen ha visat er Pom Pom från China Glaze tidigare men det blir väl så med bilder som man inte är 100% nöjd med. Nåja, den gula kvällssolen till trots så slänger jag ändå ut bilderna eftersom det är Princessemmas Pink Thursday :)

Rosa är verkligen en av mina favoritfärger på nagellack och om jag bara fick bära en enda färg på naglarna resten av livet hade jag utan tvekan valt rosa. Jag vet inte om det är för att jag medvetet vill vara "tjejig" eller om det bara är sån jag är... Sen så finns det ju så himlans många olika nyanser och finishs och när det gäller just de två så har China Glaze träffat helt rätt när det gjorde Pom Pom. Ett glitterlack i precis rätt nyans av rosa. Om det inte vore för att det är sååå jobbigt att ta av glitterlack (jag glömmer alltid att lägga Glitter A-Peel som bas) så skulle jag lätt kunna bära Pom Pom flera gånger i veckan. Vad jag skulle göra med alla andra stackars lack som inte får bäras är ju en senare fråga :)
 

På bilderna har jag tre lager av Pom Pom och sedan ett lager SV. Jag borde ha lagt ett lager Glitter Food innan SV men det är ju lätt att vara efterklok så att säga. Appliceringen är lätt och smidig eftersom formulan är precis lagom så den rinner inte ner i nagelbanden samt att den faktiskt blir opakt på tre lager. Jag älskar såna glitterlack som kan bli opaka på egen hand. Och nej, lacket har inte krympt i tipparna utan det är jag som tagit bilderna efter att ha burit lacket i tre dagar (ju jobbigare ett lack är att ta av desto längre brukar jag bära det, haha!).  


Ibland blir jag lite sur när jag måste ge ett lack högsta betyg, det känns som om det går inflation i betygen efter ett tag då man gett många lack höga betyg. Men vad ska jag göra, jag ÄLSKAR ju hur lacket ser ut på naglarna? :) 

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5
Inköptsställe: Head2ToeBeauty


// Sleepy Elin

18 kommentarer:

 1. Så himla vackert.. Detta ska definitivt köpas!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Är du inte glad att du har det själv nu då? ;)

   Radera
 3. Riktigt snyggt för att vara rosa. Jag gillar ju inte rosa sååå mycket men detta var så sött på något vis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen supersött. Och vackert. Och älskligt :)

   Radera
 4. Men HUR i hela världen kan du ha haft det där på naglarna i TRE DAGAR?! Det ser ju nymålat ut! Jag hatar dina naglar ;) Mitt brukar börja chippa efter en halv dag.. som bäst efter 1-1½ dag..

  I vilket fall.. Jättesnyggt lack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alltså... Lack brukar inte chippa så lätt på mig. Gissar att jag har haft tur och hittat rätt baslack för just min naglar helt enkelt :)

   Radera
 5. Behaglig rosa och riktigt läckert:)

  SvaraRadera
 6. Väldigt sugen på detta! Riktigt snyggt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Upp med det på önskelistan bara och så ska du se att det kanske hamnar i din shopping cart nästa gång du beställer från nailsupplies eller head2toe :)

   Radera
 7. Det här är verkligen snyggt. Minns att jag äääälskade det när jag bar det senast (för flera år sedan..).

  SvaraRadera
 8. Jag är lite likadan. Älskar också rosa lack!
  Detta var verkligen jätte fint!

  SvaraRadera