måndag 16 september 2013

Orly "Monroe's Red"

Näe, jag skäms lite för det tidigare inlägget idag så jag tycker vi kör på ett till - ett lack som jag tycker var snyggt och som blev bra på bild :) Så jag plockar fram härliga Monroe's Red från Orly att muta er med, haha! 

Apropå "mutor" förresten, har alla varit med i min Födelsedagsgiveaway nu? För just nu är det "bara" 40 st kommentarer vilket betyder att man har ca 1 chans på 20 att vinna ett av paketen vilket är hyfsat bra odds tycker jag. Så passa på att skriva där nu för deadline är imorgon tisdag kl 23.59!

Hur kommer det sig att det visas så få röda lack på nagellacksbloggar 10 månader om året? Känns som att man får se alla röda lack under november och december och sen börjar alla längta efter våren och lacka med pastell igen. Jag tar till mig av min egen kritik och lovar att ni ska få se massor av rött här på Sleepy Elin innan november eftersom jag fick ett gäng röda nagellack i födelsedagspresent av min syster och Emelie <3


Även om jag inte märkte det när jag bar lacket så kan man ana lite VNL trots att det är tre lättlackade lager av Monroe's Red. Formulan var lättjobbad, varken rinnig eller tjock även om jag upplevde den som tunn. Färgen är verkligen den djupa röd som ni ser på bilderna och jag älskade att bära lacket. Jag kände mig riktigt sexig i lååånga (för mig) röda naglar och även pojkvännen gillade looken.


Hur tänker ni kring såna här "vanliga" röda krämlack? Är det för vanligt när man istället kan lacka med texturlacket Jinx från OPI eller glitterbomben Little Red Corvette från Darling Diva? Jag måste erkänna att jag använder alldeles för lite vanliga krämlack vilket resulterar i att tjusiga lack som det här får stå och vänta på sin tur alldeles för länge.

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5
Inköpsställe: Bytt till mig i Facebook-gruppen Lacka - Byt


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Jag älskar såna här röda "vanliga" lack. Little Red Corvette i all ära men det här går aldrig ur tiden.

  SvaraRadera
 2. Älskar rött, det är min favoritfärg på naglarna. Det här var jättefint!

  SvaraRadera
 3. Röda naglar är såå snyggt! Har massor med lack, men måste alltid ta något rött lack emellanåt, en klassiker som alltid funkar! :-)

  SvaraRadera
 4. Så kul att du var med i torsdags :)!
  Ja du måste köpa pussy lacket :) så fint!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ohyggligt snyggt! Jag gillar vanliga krämlack, man ser alldeles för lite av snyggt lackade naglar med sådana lack. Visst är alla komplexa lack fina, men less is more och krämlack förtjänar uppgradering!

  SvaraRadera