fredag 6 september 2013

Sleepy Nail Polish "Sky High"

Idag är det fredag och det betyder Holofredag hos Skimmerskuggan i nagellacksvärlden vilket jag firar med att visa er ett frankenlack av mig själv :) (Fler frankens hittar HÄR.) Det var ganska länge sedan som jag frankade ihop Sky High men eftersom jag inte visat det på bloggen innan och det var det enda holo jag hade bland de opublicerade bilderna så blir var det hyfsat enkelt att bestämma vilket lack jag skulle visa er idag :)

Om ni inte har märkt det redan så måste jag säga hur roligt jag tycker det är att franka och/eller göra helt egna nagellack. Att börja med en idé som leder till massor av inspiration och sedan till ett nagellack som när helt unikt, det enda av sitt slag. Just nu har jag massor av idéer men inte tillräckligt med varken tid eller råvaror men snart tar både golfsäsongen och sommarjobbet slut och då kommer det finnas mer tid. Gissa om det kommer lukta kemilabb hos mig! :)


Sky High gjorde jag innan Hypnose från Jade fick en plats i min samling och jag vet inte om Sky High ens blivit till om jag gjort det senare för lacket är väldigt likt Hypnose. En eller två nyanser mörkare bara. Jag har två eller tre lager på bilderna och SV ovanpå det. Formulan blev väldigt lyckad om jag får säga det själv :)


Nej, det känns inte bra att sätta betyg på sina egna lack så det kommer jag inte göra den här gången heller (men om jag var tvungen skulle det bli högt för jag älskar verkligen färgen!).

// Sleepy Elin 

11 kommentarer:

 1. Jättefint! Bra jobbat! Blir spännande att se fler frankenlack i framtiden :)

  SvaraRadera
 2. Underbar blå! Älskar ju som du vet holos med färg i och det här är sååå vackert!! :-)

  SvaraRadera
 3. Helt galet snygg blå färg! Så där ska det se ut minsann :)

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar blå färg! Jättesnyggt!

  SvaraRadera
 5. Underbart! Färgen är fantastiskt fin!

  SvaraRadera
 6. Det ser underbart ut, bra jobbat!

  SvaraRadera
 7. Men så vackert! Verkligen bra jobbat1 :-)

  SvaraRadera
 8. DU SKA GÖRA LACK ELIN. SÅ ÄR DET BARA. JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER FÖR VIKTIGA SAKER SKA MAN SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER.

  SvaraRadera