måndag 16 september 2013

Darling Diva "Roller Girl"

Idag så blir det till att visa ett lack som verkligen inte var min kopp te och som därför och var ett av de lack som såldes i min blogsale för ungefär en månad sedan (det finns lack kvar, så kika gärna in där). Roller Girl från Darling Diva är ett brunt skimmerlack (?) med hexagoner i massor av olika färger och med tanke på att brunt inte är min färg och att färgblandningen av hexagonerna är lite för vild för mig så borde man ju ha kunnat räkna ut vad jag skulle tycka om lacket. Men man måste ju testa, eller hur?

Eftersom jag så många gånger missbedömt lack och trott att de skulle bli opaka av sig själva så körde jag med underkläder i form av Expresso från Gina Tricot under Roller Girl och självklart så blev det opakt efter tre lager. Helt av sig själv. Jag har verkligen ingen tur med mina underklädesförsök... :/Det är alltså tre lager Roller Girl på bilderna och ovanpå det har jag två lager SV, det blev inte helt och hållet jämnt men näst intill. Glitter Food + SV fixar nog biffen! Formulan känns något kladdig samt skir men ändå klumpar sig lacket här och där på naglarna. Underlig kombo alltså...
Näe, jag är ledsen alltså... Det här är ingen hit i min bok. Darling Diva har gjort massor med lack som är mycket snyggare och jag är glad att jag har gjort plats i min samling för dem.

Färg: 3/5 
Applicering/formula: 3/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 2/5
Inköpsställe: Darling Diva på Etsy


// Sleepy Elin

5 kommentarer:

 1. Det är såg inte alls dumt ut, men så gillar jag den bruna färgen:)

  SvaraRadera
 2. Det här var nog inget för mig... Glittren är fina, men den bruna basen föll mig inte riktigt i smaken.

  SvaraRadera
 3. Om det hade varit en svart bas hade det varit snyggt.

  SvaraRadera
 4. Till en annan bas hade jag gillat detta :) annars är det kul med något annorlunda!

  SvaraRadera
 5. Det här gick hem hos mig, har nog inte sett ett brunt lack med multifärgat glitter förut. Känns kul och unikt!

  SvaraRadera