fredag 20 september 2013

Gästnaglar

Idag har jag inte hunnit blogga eftersom jag har jobbat på förmiddagen och latat mig på eftermiddagen :) Men jag tänkte skriva ett litet snabbt inlägg ändå och visa er naglarna som jag gjorde på min väninna Rebecca igår eftermiddag. I söndags så var jag nämligen så trött och less att jag skickade ut en förfrågan bland mina vänner på Facebook om någon ville ha sin naglar fixade - och Becca som jag inte träffat på över ett år ville gärna få sina nails fixade. So that's what I did!


Lacken som Becca valde var Hang-Ten Toes och Blonde Bombshell från China Glaze och jag tycker det var en förträfflig kombination! Det syns inte så bra på dessa blixt-bilder (min kamera fick spader och ville inte fokusera så jag fick de bilder jag fick helt enkelt... *lite sur*) men det neonrosa lacket framhävde hennes solbränna jättebra och med de guldiga tipparna till så blev det verkligen urtjusigt.

  
Jag älskar verkligen att fixa med andras naglar och berätta vad man kan göra för att få starkare och mer hållbara klor så om någon här i Stockholm vill besöka min "salong" för lite trevligt prat och nagelfix så tycker jag ni ska höra av er! :)

// Sleepy Elin

3 kommentarer:

 1. Urtjusig kombination! Jag fixar dotterns naglar ibland, men vi blir mest oense :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag har bara fixat kompisars naglar och de är ju så vuxna att de får bestämma själv. Jag bara gör... Mina vänner har dock bra smak såjag behöver inte vara orolig för konstiga kombinationer :)

   Radera
 2. Supersnygg kombo och glitter är ju bara pricken över i:et! :-)

  SvaraRadera