torsdag 5 september 2013

HM "Samba"

Äh, när jag ändå bara sitter här hemma och pillar mig i naveln (läs borde söka jobb men hatar att skriva personliga brev så det går väääldigt långsamt) så kan jag ju passa på att slänga ut de här bilderna som har legat och väntat i en halv evighet på att visas.Jag har liksom inte velat visa dem eftersom jag är lite missnöjd med bilderna... jag glömde ju att ställa in vitbalansen! Well, även om mina händer är vita som ett spökes så är iaf färgen på lacket trogen hur lacket ser ut  verkligheten. 

Samba från HM var ett lack jag gick och tittade på i över en månad innan jag väl köpte det och jag är sååå glad att jag gjorde det för lacket är verkligen hur vackert som helst. Även om jag älskar att testa übervackra lack så blir jag ibland lite ledsen också när jag tänker på att det kanske kommer dröja jättelänge innan jag bär lacket igen. När det gäller just Samba är det så, för hur vackert jag än tycker att det är så vet jag att jag oftare bär "finare" märken så som OPI, China Glaze, Essie, Clor Club mfl + indies än att jag bär ett vackert HM-lack igen. Fy på mig alltså! :/


Så kort och gott kan jag väl skriva så här: Perfekt färg och perfekt formula. Skimret glöder - jag är KÄR! De som har kortare naglar än jag hade på bilderna kommer antagligen att komma undan med bara ett enda lager av Samba även om jag har två på bilderna. 


Avslutningsvis vill jag bara säga att gud vad kul det var att prata med er igen!

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5
Inköpsställe: HM


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Det här är ju faktiskt himla snyggt! :D

  SvaraRadera
 2. Himla tjusigt! Jag sprang in på H&M när jag gick förbi och kollade. Men köpte inte idag. Men en annan dag ... dåååååå.

  SvaraRadera
 3. Inte min färg men finishen! Wow!

  SvaraRadera
 4. Skimret ar ju helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 5. Väldigt vackert! Man borde faktiskt ta hand om sina billigare lack lite mer, men jag är som dig tyvärr...

  SvaraRadera
 6. Jag är tvärt om. Mina mest använda lack är Depend 299 och 249. Båda funkar som onecoaters och kunde varit enkla att få tag på om det inte var så att de slutat säljas. Och just det! Depend 171. Ett av lacken som fick mig att "trilla dit" ordentligt. Åh vad jag älskar den där lilla flarran. Men jag har inte använt den på sjukt länge. Den är halvt ihoptorkad i botten och har typ samma konsistens som kall kolasås. Och inga backups har jag!

  SvaraRadera