onsdag 18 september 2013

Essie "Lilacism"

Japp, dags för ännu lite fler opublicerade bilder... men ju fler jag visar desto snabbare kommer vi ju till lite mer aktuella bilder, dvs mer nytagna sådana. Så mina damer och herrar, här är Lilacism från Essie, ett underbart mjukt ljuslila krämlack som min bästaste lillasyster gav till mig i julas (tror jag det var..?). Jag hade kikat på lacket både länge och väl men inte gjort slag i saken och så var min syster världens goaste av gav mig det i present. <3

Det märkligaste med att titta på gamla bilder på det här viset måste väl ändå vara att se sina "gamla" naglar? För hur gärna man än vill att de alltid ska vara lika långa, vackra och tjusiga så händer det ibland olyckor som gör att man måste fila dem kortare än vad man trivs med. Och om jag känner mig själv rätt så tyckte jag en gång att den här längden på naglar var precis lagom... wow, så det har förändrats!  Titta bara på längden jag har nu, som ni kan se på gårdagens blogginlägg, vilken skillnad det är! Och om det inte vore för att jag inte kan ha längre naglar pga av golfhandsken så skulle de varit ännu längre (till min pojkväns förtvivlan) :) Ju längre desto bättre verkar vara mitt motto nu för tiden!


Nu är de här bilderna så gamla att jag tyvärr inte minns särskilt mycket om lacket eftersom jag av nån konstig anledning struntade i att skriva några anteckningar... Men det betyder ju också att ni med största sannolikhet kommer få Lilacism snart igen :) Jag skulle dock gissa på att det är två lager vi snackar om och att det var relativt lättlackade eftersom manikyren inte ser städad ut.


Jag tänker därför också vara snål med betygen på så sätt att jag inte tänker ge några alls då jag faktiskt inte minns något med säkerhet. Lilacism är verkligen ett sådant lack som jag gillade att bära i början av mitt extrema nagellacksintresse eftersom jag inte fått upp ögonen för indies än och gillade mer enkla och sobra lack. Men jag gillar Lilacism nu också när jag sitter och kollar på bilderna och jag kommer absolut bära det igen, jag ser många möjligheter för ett mjuk lila krämlack!


// Sleepy Elin

4 kommentarer:

 1. Jag har också funderat på det där med längden på naglar. Själv trivs jag riktigt bra i mina nu mycket kortare naglar. Jag planerar på att spara ut dem men jag trivs himla bra i längden jag har nu också.
  Färgen på det här lacket är så fin, den ser så mjuk ut.

  SvaraRadera
 2. Verkligen fin färg! Jag gillar såhär enkla lack, less is more på något sätt. Och det är egentligen väldigt krävande både i applikations-skills och ofta foto-skills. Vilket är kul. Längden på naglarna är intressant ... jag fasar för vintern och förmodligen förkortade naglar. Gillar lite längre som nu. Men ... ibland blir det så. :-)

  SvaraRadera
 3. Egentligen trivs jag bäst i lite kortare naglar, mer "användarvänligt" liksom. Ändå sitter jag här och grämer mig över att jag var tvungen att fila ner mina långa fina förra veckan, de som jag var så nöjd med formen på. Jaja, de växer ut igen.

  Underbar lila nyans. Ser mysig ut. :)

  SvaraRadera