tisdag 10 september 2013

Födelsedagsgiveaway!

Förutom att jag (precis som alla andra antar jag?) gillar att få presenter så tycker jag om att ge bort presenter också! Så därför tänkte jag att jag skulle fira min egen födelsedag genom att ge er chansen att vinna några nya och tjusiga nagellack :)

Det finns två härliga priser i denna födelsedagsgiveaway;

- det blå paketet bestående av Tiffany Case från OPI samt Superhero från Del Sol. Tiffany Case är det ljusblå liquid sand-lack som jag visade tidigare idag (fast det här är en helt ny flaska så klart!) och Superhero är ett ljusblått lack som blir ljuslila ute i solen. 


- det röd/rosa paketet bestående av Pianos Filled With Flames från Pahlish samt Girls Night Out från Del Sol. Pianos Filled With Flames är ett glitterlack med röd bas proppat med både guldglitter och rött glitter. Girls Night Out är ett mörkrosa lack som blir mörkt lila ute i solen. 


Självklart fyller jag ut paketet med "goodies" men vad för skoj det blir tänker jag hålla för mig själv så länge :)


Reglerna är enkla!
 
- Alla i Sverige eller som har en svensk adress kan delta och det gör man genom att kommentera det här inlägget och berätta om den finaste födelsedagspresent man fått samt vilket av de två paketen man skulle vilja vinna. Glöm inte att lämna en giltig mailadress så att jag kan kontakta dig om du vunnit!


- Vinnaren utses genom lottdragning. Antingen manuell eller via nån snitsig hemsida :)

- Ni får väldigt gärna sprida min giveaway genom blogginlägg, facebook, twitter osv men den här gången vill jag att alla ska ha lika stor chans att vinna så alla som deltar med en "presenthistoria" får en "lott" var.  

- Den här Giveawayen är öppen från tisdagen den 10e september kl 15.00 till och med tisdagen den 17e september kl 23.59. Vinnarna kontaktas strax därefter via mail.

Några frågor på det? :)


Lycka till allihopa!


69 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig giveaway!
    Jag vill så gärna vara med och förhoppningsvis vinna det röd/rosa paketet. :)
    Det finaste presenten jag fått är ett par röda Converse skor, inte så mycket pga skorna (även om de är skitsnygga) utan mer pga att det var min mamma som köpte dem. Min mamma som har noll koll på märken och som ganska nyligen lärde sig att beställa saker över internet. Det betydde mycket. :)
    Jag har skrivit ett litet inlägg på bloggen förresten. :)
    Grattis igen!! :)

    SvaraRadera
  2. Underbar giveaway på din dag! Åh jag måste ju bara vara med. :-)
    Om jag skulle ha turen att vinna så vill jag vinna det röda/rosa paketet. Har inte mycket rött kom jag på. :-)
    Den finaste födelsedagspresenten jag fått är den jag fick i år på min 42-årsdag, maken hade beställt en massa nagellack från Edgy Polish, jag var heeeelt galen av lycka. :-D
    Jag delade ditt blogginlägg om giveawayen på min (Colour it) facebooksida.
    Ha nu en fortsatt bra födelsedag!
    Kram på dig! ♥

    SvaraRadera
  3. Hej jag är gärna med i din födelsedags giveaway gulligt att ge bort en goodiebag på sin egna födelsedag :)
    Det finaste presenten jag har fått är en nog en recept bok och nagellacker jag älskar o baka och hålla på med mina naglar fixa dom o så. jag vill gärna vinna det blå paketet eftersom blå är min favorite nagellacks färg. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. åh juste Stor grattis på dig sötis och stor Kram <3

      Radera
  4. Min absolut finaste födelsedagspresent fick jag i år. Något som jag längtat efter och velat ha lääääänge. Min fina British Racing Green gröna MG som min älskade man köpte till mig.

    Om jag blev en av de lyckliga vinnarna skulle jag gärna vilja ha det röda paketet om jag fick välja.

    SvaraRadera
  5. En sådan fin give-away, om jag skulle ha lyckan att vinna, skulle jag vilja ha det blåa paketet.

    Min finaste födelsedagspresent är nog när jag som väldigt fattig student fått min andra cykel stulen och jag var jätteledsen, då fick jag en helt ny mormorscykel av mamma och pappa. Knallblå, lättrampad och underbar. Den kom som en total överraskning, plötsligt ringde det bara på dörren och en man från ups lämnar av ett enormt paket. Sådan lycka!

    SvaraRadera
  6. Grattis på födelsedagen!
    Min finaste födelsedagspresent är nog när jag fick en porslinstavla med en bild av en katt som min farmor målat. <3 Om jag vann skulle jag vilja ha det röda paketet!

    SvaraRadera
  7. Grattis igen Elin!
    Den finaste födelsedagspresent jag fått är ett halsband jag fått av min pojkvän. Det är en silverkedja med ett hänge i silver format som en pusselbit. Han ägde ett sådant halsband redan och jag lånade det då och då när han var bortrest eller så. När vi skulle bo 45 mil ifrån varandra i sex månader så köpte han, efter mycket letande både efter kedja och ett likadant hänge som hans eget, till mig och gav mig den i födelsedagspresent. För att vi skulle vara nära varandra trots avståndet.

    Om jag vinner skulle jag hemskt gärna vilja ha det röda paketet. :)

    SvaraRadera
  8. Johanna - johanna_@telia.com10 september 2013 kl. 17:31

    Grattis på födelsedagen! :-)
    Den allra finaste presenten jag nånsin fått (men jag vet inte om det räknas... :-P) var för 3 år sedan, när jag fyllde 35. Då fick min syster sin goa dotter och jag blev moster. Eller som hon väljer att säga: När jag föddes fick jag dig i födelsedagspresent moster! :-)
    Om inte det räknas så var det i år när jag fick ett par örhängen som sötaste brorsdottern knåpat ihop.
    Jag skulle gärna vilja vinna det röda paketet, så fina färger!

    SvaraRadera
  9. Grattis :)
    Måste nog säga att min senaste present va en av de bästa ever!! En härligt kornblå le Creuset gryta, jag ääälskar att laga mat så den är flitigt använd!
    Om jag vinner väljer jag det röda paketet :)

    Grattis än en gång!!

    SvaraRadera
  10. Min finaste födelsedagspresent var min kusin :)
    Hon föddes tidigt på morgonen på min 8 årsdag för massa år sen!

    Jag vill helst vinna det blå paketet!

    Och du, grattis på födelsedagen! :)

    SvaraRadera
  11. Grattis :)

    Det blå skulle sitta fint ;)
    Alla presenter betyder ju något speciellt men i år när jag fyllde 30 så fick jag ett jätte fint silverhalsband av min kille, torshammare med en dödskalle och onyxsten

    Kim/ kimzan83@hotmail.se

    SvaraRadera
  12. Stort grattis Elin!
    Min bästa present var nog förra året när jag fyllde 20. Min pojkvän sa åt mig att hänga med honom i bilen, sen släppte han av mig på en skönhetssalong där jag fick lyxbehandling med massage på rygg armar o ansikte och ansiktsbehandling. Det var verkligen toppen!
    Skulle vilja vinna det blåa paketet, blått är favoriten på naglarna!
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Jag skulle vilja vinna det röda paketet. :)
    Min finaste present var nog när jag fyllde 18. Då fick jag min första digitalkamera av mina föräldrar. Jag vårdade den väl tills den pajade. :)
    Grattis på födelsedagen igen! :) Skriver lite om tävlingen på bloggen. franzen300@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. Åh, jag vill helst vinna det röda paketet, och min bästa födelsedagspresent måste vara min I-pad som jag fick av min familj när jag fyllde 40 :-) Den har tagit mitt nagellackssurfande till nya höjder, "paddan" finns med mig överallt här hemma! :-)

    SvaraRadera
  15. Grattis Elin!
    Vilka fina lack du ger bort :) Normalt sett gillar jag ju mest blå lack, men jag tycker nog det röda paketet känns mest lockande här!
    Fina presenter har man ju fått många, men jag säger nog ändå att dockan Eva som jag fick i tre-års present är bäst, för jag kan inte komma på något annat som gett lika mycket glädje under lika lång tid...
    malinh911@gmail.com

    SvaraRadera
  16. GRATTIS ELIN! Min bästa present jag fått måste nog vara Svampbob som jag sover med varje natt och har gjort det i två år. Åh jag älskar honom så mycket! Jag fick honom av en av mina bästa vänner och hennes dåvarande pojkvän, och jag tror till och med att jag grät lite. Så glad blev jag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu glömde jag ju att säga vilket paket jag ville vinna. Jaaaaaaag.. vill vinnaaaa. Ja, jag vill vinna det som den andra vinnaren vill vinna! Så känner jag. Jag hade blivit lika glad för båda! Och min email äääääär martinajsongren@hotmail.se
      KRAM!

      Radera
  17. Gud vilka fina lack man kan vinna! Om jag vinner vinner jag allra helst det blå paketet, men det röda hade inte gjort mig ledsen heller kan vi väl säga! ;)

    Finaste, troligtvis mest genomtänkta, födelsedagspresenten är nog mina arbetsbyxor.. Precis när vi blivit tillsammans råkade jag och min sambo se ett avsnitt av Sofias Änglar ihop och Sofia hade ett par helt asschyssta rosa arbetsbyxor på sig. Jag ooohade och aaaaahade lite och tyckte att de var skitfina, mycket finare än de jag hade innan och som dessutom var "lite" slitna..
    Fem månader senare var det dags för mig att fylla år. Han kom in med frukost på sängen - små mackor utskurna med en hjärtformad pepparkaksform bland annat - och så plockade han fram mitt paket... Ett par knallrosa arbetsbyxor! (dessutom i en storlek för liten.. ;) ) Det visade sig att han hade nästan letat ihjäl sig efter dem, först i sjätte affären hittade han dem till slut! Snacka om engagemang i att få tag i presenten!

    SvaraRadera
  18. Grattis på födelsedagen!
    Min bästa present är helt klart våffeljärnet jag fick av mor och far för några år sedan. Antagligen den mest välanvända presenten jag fått :) skulle jag vinna så skulle jag vilja ha det blå paketet!

    SvaraRadera
  19. Blev helt kär i det blåa paketet! Har faktiskt inget sand-lack ifrån OPI än men har suktat efter dom ett bra tag nu!

    Den bästa födelsedags presenten jag har fått måste vara ett porträtt på mig som min dåvarande kille hade lämnat in för målning. Han och några kompisar hade smugit med detta ett bra tag, tom så att dom fick gömma sig när jag kom gående i stan ;)Än idag så får jag mycket beröm för den tavlan! En present som för alltid kommer att finnas kvar, inget som läggs i en låda och försvinner ur minnet.

    Hoppas på tur att du väljer mig! Och grattis i efterskott :)

    Här har du min mail (om du inte skulle se den på min profil): delfinen84@gmail.com

    SvaraRadera
  20. Grattis på födelsedagen!:)

    Blåpaketet vill jag gärna vinna då jag ine äger något sandlack me vill gärna prova, men ackar förstås inte nej till det röda iheller:)

    Min bästa födelsedagspresent är nog grytorna man fick en gång i tiden av mamma och pappa när man bodde hemma och då tyckte man inte de var precis så jätte bra men nu när jag har flyttat hemmifrån är de guld värda att man slapp köpa det själv:)

    Min email är: ida.egerius@hotmail.se

    SvaraRadera
  21. Hej Elin och grattis igen!
    Jag tror att den finaste present jag fått är två tavlor från Karins konstgrepp. Det var nog det enda jag verkligen önskade mig i år och då fick jag inte bara en utan två. Fullständig lycka :D

    Om jag skulle ha turen att vinna så önskar jag mig helst det blåa paketet, men det röda skulle också vara kul att få.

    Jag skickar min mailadress i ett FB-pm.

    Kramar Sara

    SvaraRadera
  22. rolig giveaway :) Det röda paketet lockar nog mest tror jag.. :D
    Första året jag firade min födelsedag med min pojkvän så hade han köpt små super mario-plåtburkar med godis i. Han sa att "du gillar ju godis och super mario så jag hoppades att du skulle gilla dom" han visste inte att jag är supersvag för plåtburkar med :D Jag älskar såna små personliga söta presenter! <3
    min mail: linalinux at gmail.com

    SvaraRadera
  23. Åh vilken kul giveaway! Jag är jättenyfiken på det röda paketet.
    Min bästa present fick jag när jag fyllde 30 år. Min fullkomligt oromantiska pojkvän kom hem med värstingbuketten med 30 röda rosor! Helt fantastiskt! Naturligtvis fick jag presenter också men inget slog känslan av att rosorna! :)
    Min e-post är anjaand@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. För tre år sen, när jag fyllde 30 år, fick jag en morgonrock av min stora pojke som då var knappt tre år. Cerise med vita prickar. Den hade han pekat ut helt på egen hand. :)

    Jag vill ha det blåa paketet om jag skulle vinna. Min mail: arlosa80@gmail.com

    SvaraRadera
  25. Grattis på födelsedagen :).

    Jag önskar verkligen att jag skulle vina det röda-rosa paketet men det blå ser väldigt spännande ut också.

    Satt länge och funderade på vilken födelsedagspresent som varit bäst, men kom bara på riktigt bra julklappar, fyller år 12 januari och det blir liksom för närapå julafton. Men så kom jag på den absolut bästa födelsedagspresenten och den fick jag iår. Det är en liten flicka, även kallad Snöret som skulle ha ploppat ut den 12, men paketöppningen dröjde ända tills den 19 januari. Några andra paket fick jag inte iår, för min man tänkte köpt dem på min födelsedag men då var jag så hängig så jag tyckte inte alls att han skulle shoppa utan mig.

    min mail är fridasusanne (at) yahoo.se

    SvaraRadera
  26. Min finaste födelsedagspresent fick jag av min sambo för några år sedan.
    Han tog med mig ut på stan Vi gick på bio och åt god mat på en underbar restaurang. När vi satt och åt så fick jag ett fint litet paket. När jag öppnade paketet så fanns där i ett halsband som sambon hade pysslat ihop helt själv. Det trodde jag inte alls om honom och jag blev så glad. Även om det kanske inte utseendemässigt är det vackraste halsbandet jag har så smälte jag när han sa att han hade gjort det själv. Så gulligt av honom! Det var en helt underbar kväll!

    Jag håller tummarna för att jag vinner det röda/rosa paketet.

    frida.stahl89@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Vilken trevlig giveaway! Jag vill gärna vinna det blå paketet. Min finaste födelsedagspresent/överraskning fick jag när jag fyllde 12år. Jag har alltid varit fascinerad av Paris och Eiffeltornet, så när jag fyllde 12 fick jag fira min födelsedag i Eiffeltornet där jag fick rosa cupcakes med små ljus i och skålade i någon bubbeldricka. Väldigt stort för en 12åring. :)

    SvaraRadera
  28. Först och främst grattis =)
    Skrev detta nyss men mitt internet dog.

    Hur som helst så fick jag en gåva av min far när jag var 12, som i sig inte var märkvärdig. Däremot att han på eget bevåg hade valt ut en present till mig, och att han dök upp på min födelsedag trots att han skulle vara i sthlm och jobba (vi var på landet i Gästrikland) gjorde mig extremt glad. Presenten var ett set fiskedrag men det är väl egentligen minnet som är den bästa presenten. (min pappa är introvert och svår att veta var man har). Så det är en av de får tillfällen han visade någon form av omtanke och affektion. Vilket man såklart sög i sig som en svamp.

    Vinner jag är jag mest sugen på det blåa paketet :)

    SvaraRadera
  29. Grattis! Kul med giveaway. Jag gillar ju rosa så det paketet hade jag helst velat vinna :)

    Min finaste födelsedagspresent är definitivt min kamera. Jag har haft den i många år men älskar den fortfarande lika mycket!

    SvaraRadera
  30. Grattis igen! Trevligt med giveaway! Jag tycker det blåa paketet ser väldigt fint ut!
    Min bästa födelsedagspresent var när min man, på den tiden pojkvän, inte hade råd att köpa något utan gav mig en heldag när vi bara gick på stan och sedan avslutade med mysig hemma-middag och sällskapsspel!
    Min mail är jennifer (punkt) enzinger (at) gmail (punkt) com

    SvaraRadera
  31. Tjoho! Grattis har jag redan sagt men Grattis ändå! :)
    Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag vilja ha det blåa paketet!

    Svårt att säga vad som är den finaste födelsedagspresenten jag fått, men helt klart är det från mina föräldrar och speciellt när man var liten och inte hade råd till något själv. Spontant tänker jag att jag och min bror fick varsitt haspelspö när vi var små, typ 10, det använder jag än i dag så det är ju en rätt så betydelsefull present. :)

    SvaraRadera
  32. Stort grattis! :D
    Den finaste present jag någonsin fått var en gosedjurskatt som blev min bästa vän i många år :D
    Skulle jag ha turen att vinna skulle jag bli överlycklig för de blåa lacken :)

    /Emma emma.bol@live.se

    SvaraRadera
  33. Stort grattis!
    Den finaste presenten jag någonsin fått var en stor röd keramikbock... Jag hade varit uppe utanför Rättvik på sommaren och besökt Nittsjöfabriken och där köpt en stor julbock i keramik. När jag sedan till julen skulle plocka upp den så dröser den ju naturligtvis i källargolvet och går i tusen bitar. När jag sedan på julafton öppnar en present från min syster och svåger och finner en ny fin julbock blev jag överlycklig!

    Jag vill vinna det röda paketet.

    //Fia fp70[at]bredband[punkt]net

    SvaraRadera
  34. Grattis på födelsedagen! :)
    Min bästa present jag någonsin fått är ett litet hjärta i guld av min far! Vi har aldrig haft den bästa relationen som far och dotter, så när jag fick detta halsband betydde det otroligt mycket för mig! :)
    Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag gärna vilja ha det blå paketet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. min mail kom visst aldrig med, men den är:
      Kristina.kastberg@hotmail.com

      Radera
  35. Halloj!
    Min bästa födelsedagspresent va nu i år då jag fyllde hela 50 år och fick hotell och konsert resa till Uppsala , fick se Ulf Lundell in action i strålande SOL och värme :)
    Jag bara ÄLSKAR min sambo Joppe som gav mig allt detta på min stora dag <3
    OM , jag säger bara OM jag skulle vinna underbara paket så vill jag gärna ha det rosa paketet :)

    SvaraRadera
  36. Hej hej

    OCH GRATTIS =). Det finaste jag fått är nog min minilöwenkanin Molly som min man gav mig. När jag kom hem satt han med en liiten vitt fluffigt knyte med blåa ögon, hon var så liten så hon fick plats i min ena hand och så mjuk så jag knappt kunde tro det , jag satte fram näsan och fick en puss på nosen. Och det får jag fortfarande varje dag. Nu är hon min bästa vän o beter sig precis som en liten hund här i huset. bara älskar min man för detta.
    Vinner jag så önskar jag det rosa paketet ( det kanske kommer lagom till min födelsedag , fniss ) //Yvonne
    jazzo50@hotmail.com

    SvaraRadera
  37. Den presenten jag fått som betytt mest fick jag av min lillebror. Jag lider av reumatisk sjukdom och i födelsedagspresent fick jag ett fotbad med inbyggd massage, bubbeleffekt och värme. Jag har väldigt ont i fötterna pga sjukdomen, så han ville ge mig något som kunde hjälpa mig med det. Så himla omtänksamt! Blev jätteglad! :)

    Spelar ingen roll vilket paket jag vinner om jag skulle vinna. Överraskningar är roligt! :)
    juliaaberglund@gmail.com

    SvaraRadera
  38. Grattis!
    Min bästa present var ett halsband från min syster. Jag fick det innan jag skulle åka iväg över 100 mil själv för första gången och jag har inte tagit av mig det sen jag fick det och det är över 5 år sen nu.

    Jag vill helst ha det blå paketet :)
    Ellinor.pau@hotmail.se

    SvaraRadera
  39. När jag var tio år så blev jag väldigt illa sparkad av en häst i ansiktet, så illa att jag faktiskt ska vara glad att jag ens sitter här idag. Det var bara ett par veckor innan skolavslutningen i trean och jag låg på sjukhuset en vecka där jag genomgick två operationer och en himla massa undersökningar. När jag fick komma hem så fick jag inte gå i skolan som vanligt, men jag fick hälsa på mina kamrater. Dock såg jag så hemsk ut, så jag ville först inte, men mamma var med mig och lärarna hade förberett alla på hur det skulle se ut och hur jag mådde.
    Hur som helst hade hela skolan (vi var endast 35 elever, årskurs 0-3) gjort en bok till mig där alla hade ritat varsin teckning. Denna boken betyder jättemycket för mig och är den finaste gåvan jag någonsin fått, den är så personlig och det är så gulliga saker som alla skrivit och ritat. Det är dock först på senare år jag förstått vad fin den är. Tycker om den så otroligt mycket och tittar alltid i den när jag behöver muntras upp lite!

    Blått har alltid varit min favoritfärg, så det paketet gillar jag mest! elingetingen.com@hotmail.com

    SvaraRadera
  40. Gud så svårt att välja paket! Egentligen vill jag ha Tiffany Case, men det får nog bli det röda jag önskar i första hand, tack! :D

    Jag fick en så generös gåva av mina föräldrar förra året, och det var ett träningskort betalt för ett helt år! Det är ju mycket pengar och jag hade inte tränat där på länge, så jag blev jätteglad! Jag hade uttryckt att jag önskade ett bidrag till det eller så, men att få för hela året var mer än jag vågade hoppas på!

    Stort grattis till dig, i efterskott nu förvisso :) <3

    SvaraRadera
  41. Grattis i efterskott! :)
    Den finaste present jag fått måste vara då min bästa vän, helt oväntat, fixade biljetter till Lady Gagas konsert i London förra året för mig och honom, PLUS middag på en jättefin restaurang när vi väl var där. Han hade tydligen planerat i evigheter (jag har gillat Gaga i många år) och det var så fint att han ens tänkte tanken, och tyckte det var värt att lägga den tiden och pengarna på mig. Vi hade en riktigt rolig resa och det var en härlig upplevelse.

    Vad svårt det var att välja paket, haha! Men då jag aldrig provat Pahlish innan så kan det vara kul att testa, så jag säger det röd/rosa paketet :)
    emelie.j@live.se

    SvaraRadera
  42. Verkligen härlig giveaway :) Generöst av dig! Jag skulle väldigt gärna vilja ha det röda paketet mest, även om alla fyra lack är väldigt vackra :)

    En av de finaste presenterna jag har fått, kommer säkert inte låta så speciell för någon annan, men för mig var det det. Jag har problem med att hitta sport-bh:ar, vilket min stackars sambo alltid får höra när jag skriker och gormar.efter träningen varje gång... Fick ont i ryggen tillslut. Ville köpa ny, men hade inte råd. Sen fyllde jag år, och då hade min sambo faktiskt lyssnat på mitt gnäll och köpte ett presentkort på en riktig specialaffär i Sthlm. Vi åkte dit tillsammans och han var tålmodig som en trofast hund när butikspersonalen sprang sig svettiga med bh:ar till mig <3 Det var väldigt speciellt :)

    SvaraRadera
  43. Oj! Hur kan jag ha missa den här fantastiska giveawayen (alltså... bestämd form på det där blev knepigt).
    Ja, alltså, jag önskar att det jag kommer ihåg bäst är någon av alla otaliga böcker som jag önskat mig och fått genom åren. Men eftersom jag lider av någon slags fyllaårskräck och verkligen avskyr min födelsedag så har de flesta presenter raderats ur minnet, förutom det där fantastiska Barbiehuset jag önskat mig i en evighet och fick på min 8- eller 9-årsdag. Det står fortfarande kvar hos min mamma och är rätt slitet efter många lektimmar.
    Jag önskar mig helst det röda paketet. Rött är liksom lite av min signaturfärg :)
    Mail: nylarare@gmail.com

    SvaraRadera
  44. Gud vad kul med en givaway! :) Jag skulle jättegärna vilja vinna det blåa paketet :)
    Den bästa present jag har fått var nog när jag skulle fylla 18, jag hade inte bestämt att jag skulle fira det med något speciellt, bara en lugn födelsedag med vänner och familj. Men så blev det inte direkt. Mina vänner kom dagen innan och sa att vi skulle upp till Stockholm över helgen för att fira mig. Vi både på ett fint hotell, var ute och dansa kvällarna långa och så blev det en himla massa shopping. Det var min absolut bästa födelsedag och jag kommer aldrig att glömma den. :)

    Min mejl: ellinore_goude@hotmail.com

    SvaraRadera
  45. Hej Elin och grattis! Min mest minnesvärda födelsedagspresent är en docka jag fick av min älsklingsmorbror när jag fyllde 8. Två saker gjorde den helt oförglömlig: om man tryckte den på magen började den antingen skratta eller gråta (detta var i början på 70-talet och helt galet high-tech). Det andra var att jag fick den ungefär 2 månader efter att jag fyllt år, så en helt vanlig ganska tråkig dag blev plötsligt magisk för en åttaårig flicka <3

    SvaraRadera
  46. Förlåt, jag glömde, jag önskar mig helst det röda paketet..

    SvaraRadera
  47. Min finaste present är min examenspresent. Min morfar gock bort samma år som jag föddes. När jag tog examen fick jag en dolk som min morfar bar under andra världskriget. Det som var så fint var att jag vet att dolken betyder otroligt mycket för min mamma, och att hon gav den till mig betyder i sin tur otroligt mycket för mig.

    Jag önskar mig det blå paketet :)

    SvaraRadera
  48. Grattis! Jag skulle vilja vinna det blåa paketet, min finaste och mest minnesvärda födelsedags present var när min pojkvän som jag inte hade pratat med på över en månad pga att jag satt på hvbhem skickade ett paket med ett guldhalsband med hans namn i och till halsbandet hade han skrivit ett brev med dom mest romantiska sakerna någon någonsin skrivit till mig!
    Min mejladress: zara_rosenberg_@hotmail.com

    SvaraRadera
  49. Grattis! Kul give away :)

    Den bästa present jag fått var nog en knallrosa resväska av hög kvalitet som jag fick av min bror för ett par år sedan. Dels för att den kommit extremt mycket till användning och dels för att den påminner mig om min kära bror som bor långt borta. Och för att den är rosa.

    Jag önskar mig gärna det blå paketet, och om det mot förmodan skulle vinna så skulle det nog klättra in på presenttoplistan - jag fyller nämligen år idag ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min epostadress är förresten veronikakahoul[@]gmail.com :)

      Radera
  50. Grattis!!!
    Den bästa present jag fått är ett halsband med en liten gubbe som heter Eliot. Från Swarovski. Fick det av min familj när ja mådde dåligt för att jag skulle känna att dom alltid var med mig.
    Vinner jag vill jag ha det blåa paketet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och adress är vidarsdotter(@)gmail.com

      Radera
  51. Grattis i efterskott! Vilken superfina giveaway! Om jag vinner, skulle jag jättegärna vilja ha det blå paketet :)

    Min finaste paket (i år, är så svårt att välja annars) var två nagellack som lyser i mörkret som pappa hade beställt på internet till mig utan jag visste om det! Detta var innan jag hade "kommit ut" :) Men han misstänkte nog.. Han har koll han :)


    /Rebecka

    Keckan@gmail.com

    SvaraRadera
  52. Oj vilken svår fråga! Jag försöker tänka igenom vilka presenter jag har fått, men det jag kommer på som får mig att bli lite extra varm i hjärtat måste ju vara den bästa, eller hur? Jag är osäker på om det var en födelsedagspresent eller en allmän present, men en vinterkväll fick jag ett sms från en kompis som bor 35 mil ifrån mig. Det stod "Har du hämtat posten idag?". Jag är väldigt förvirrad så jag blev osäker och gick ut och hämtade posten. Där låg ett handskrivet brev, jag minns inte riktigt vad det stod i det, men jag minns att det var utan frimärke. Det var alltså personen själv som hade lagt det i min brevlåda. Jag vände mig om och där stod hon i snön och log brett mot mig. Hon hade åkt 35 mil för att överraska mig. Det är nog det finaste någon har gjort för mig någonsin! Åh nu blev jag helt glad av att tänka på det!!

    natalieutanh@hotmail.com

    SvaraRadera
  53. Vilka fina lack! Det blå paketet med Bondbruden lockar extra mycket.

    En av de finaste gesterna var när min sambo bakade en rosa prinsesstårta med sockerpudrade hjärtan på till mig på min födelsedag knappa tre veckor efter att vi blev tillsammans. Jag blev så rörd att jag fotade tårtan och berättar ofta och gärna hur sött jag tyckte att det var. Tårtan var supergod och vi är fortfarande tillsammans 5 år senare :)

    Min adress är; mynailmania@gmail.com

    SvaraRadera
  54. Grattis Elin! Vilken fin utlottning! Jag skulle vara jätteglad för det röda paketet, men det blå ser fantastiskt ut det med :)
    Min finaste present måste varit då jag fyllde 16 och fick en gitarr av pappa och farmor, de har alltid varit mina främsta supporters när det kommer till att leva sin dröm. Blir helt rörd när jag tänker på det!
    går fin-fint att maila mig på;
    gamingnails@gmail.com

    SvaraRadera
  55. Min finaste födelsedagspresent är nog ett guldhalsband, en ganska grov bismarcklänk som jag fick av min sambo för sisådär 10 år sen. Använder den fortfarande varje dag <3. Om jag har turen att vinna vill jag ha det blå paketet.

    Min mailadress bambi_82_@hotmail.com

    SvaraRadera
  56. Kul tävling och grattis igen!
    Jag har alltid älskat Miranda nallarna och har velat ha en lite större nalle, lyckan blev sann på min 20års dag då jag fick en med såklart rosa tröja som det står happy birthday på, den står vid sängen och vakar över mig varje natt. Denna söta nalle fick jag min sambo Jonas

    Om jag vinner vill jag gärna ha de rosa/röda såklart ;)
    princessemma1986@hotmail.com
    Kram

    SvaraRadera
  57. Grattis påfödelsedagen i efterskott! Du får snart en present av mig via en viss facebookgrupp :)
    En av de finaste presenter jag någonsin fått fick jag av min mamma när jag fyllde 18. Jag hade nämnt i förbifarten att jag så gärna ville lära mig att spela munspel flera månader tidigare. På 18års dagen fick jag ett litet blått paket med ett blänkande munspel. Jag lärde mig spela och sedan har det alltid fått följa med mig varje gång jag har flyttat, som en såndär "känna sig hemma"-sak.
    Om jag skulle vinna skulle jag uppskatta båda paketen, men det röda en liten aning mera :)

    SvaraRadera
  58. Grattis igen!

    Bästa födelsedagspresent, jag har haft så många födelsedagar ... Men, lite märkligt på något är det, det mest användbara (sån't uppskattar jag) som jag fått utan att köpa det själv är en ritbräda. Märkligt för jag fick den av förre sambon, han hade ett "great moment" just där.

    Men annars har jag fått fantastiska presenter av min make sen drygt ett år. Dels en fullversion av en beräkningskod som jag använder jättemycket. Som dejtingpresent. Det unerbara var att han fattade hur nördig jag är med vissa grejer, och accepterade det! Och i bröllopspresent ett spektroskop så jag kan kolla färger i olika ljus! Underbart!

    Och gud vd svårt att välja, jag gillar både rött och blått mycket ju! Men jag säger rött, om jag skulle ha tur i lottningen!

    SvaraRadera
  59. Grattis på födelsedagen!
    Eftersom jag är en djurälskare och har alltid haft djur sen jag var liten är min finaste födelsedagspresent när jag var 16år och fick min egna Pappegoja som jag älskade! Tänker alltid på hur lyckling jag var när min pappa hämta mig från skolan och på vägen hem berättade att jag skulle på en pappegoja! :D :D

    SvaraRadera
  60. Grattis älskade vän :)

    Jag vill vinna det blåa paketet om jag vinner. Min bästa present var när jag fyllde 25 år iår. En kort tid innan berättade min syster som bor i England att hon kommer till Sverige den helgen jag fyllde år. Så den helgen så träffade jag henne igen för första gången på flera månader och alla vi systrar gjorde en likadan tatuering på samma ställe! Det är nog helt klart den bästa, att få fira med mina systrar och dessutom ha deras kärlek förevigad på kroppen.

    SvaraRadera
  61. Grattis! Min bästa present fick jag av min pojkvän när jag fyllde 30 och det är min iPad. Hade aldrig kommit på att jag var i behov av en och nu använder jag den varje dag, bland annat för att titta på nagellack. När jag hittar ett jag vill ha så tar jag en skärmdump, det är nästan den enda typ bilder jag har. Om jag vinner vill jag ha det röda paketet. Tack för en fin blogg, jag har många bilder från den sparade.

    SvaraRadera
  62. Grattis i efterskott!!
    Den finaste presenten tror jag är ett halsband med en silverhäst som jag fick av en vän. Jag använder det väldigt ofta och jag älskar det verkligen!

    Hm, vad svårt det var att välja.. Men jag tror att det får bli det röda paketet- om jag vinner vill säga

    SvaraRadera
  63. Grattis! Den finaste present jag fått var från min syster på min födelsedag i år. Jag var höggravid och min man sedan åtta år hade precis lämnat mig. Överlycklig över bebisen i magen, förkrossad över att oväntat bli ensam. Då gav hon mig en liten amulett, från Björg, där det står brave ❤. Det betyder SÅ mycket för mig.
    Om jag vinner vill jag ha det rosa/röda. Kram johanna
    johanna.essemyr@yahoo.se

    SvaraRadera