torsdag 27 december 2012

Loréal Paris "Perle de Jade"

Min tumnagel kommer aldrig bli så snygg igen... Bröt
av under julklappsöppningen. Suck. 

Här kommer ett lack som jag swatchade "bara för att" så att jag skulle ha några arkivbilder att visa er när jag inte kan visa er en riktig dagens. Jag köpte det här lacket samt två till från Loréal i höstas när de hade en "Ta Tre - Betala För Två"-kampanj på Kicks, men ingen av nyanserna har känts rätt så då passade jag på att testa det så här istället :) 

Mint kanske inte är en färg egentligen men jag tänker låta det vara det här på Sleepy Elin, iaf tills jag kommer på vad jag annars ska kalla den (tips?)... När jag swatchade blev jag iaf positivt överraskad. Lacket flyter ut superbra på nageln och är verkligen superglansigt. Jag förstår varför Loréals lack ett Beauty Award från någon tidning nu i höstas för bästa nagellack (alltså, jag har googlat hur mycket som helst men kan varken hitta vilken tidning det var eller vad priset hette nånstans... Har för mig det var STYLEBY men är inte säker och deras hemsida är usel så där finns ingen info heller).


Tillbaka till Perle de Jade. Som jag sa så flöt lacket ut på nageln jättefint och om det inte vore för att jag fått en orelig borste med tre hår som ville peka rakt ut vid lite då och då helt random så hade lackningen gått ännu bättre. Sen till en annan sak som är helt amazing med lacket - det blir helt opakt på två lager (yay!) och sjukt glansigt. På bilderna har jag faktiskt inte SV för jag tyckte inte det behövdes. Om jag lackat för att ha Perle de Jade och inte bara för att swatcha så hade jag haft på SV för hållbarhetens skull men det behövs absolut inte för glansen. 


På frågan om jag kommer använda Perle de Jade igen svarar jag kanske. Om jag nån dag känner mig oinspirerad och bara vill ha något lagom på naglarna så kan det här absolut vara lacket jag vänder mig till. För det är fint... men lite mesigt som min moster skulle ha sagt. Vissa lack gillar man ju mer andra gången man lackar me det och det här kan absolut vara ett sådant. Men för stunden blir det ett mitt-i-mellan-betyg...

Färg: 3/5
Applicering/formula: 4/5
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5  



// Sleepy Elin 


10 kommentarer:

  1. jag tycker den är riktigt läcker färgen, men jag gillar färger åt grönt....så turkos är helt ok..:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar också grönt. Men jag vill nog ha mer grönt är mint känns det som...

      Radera
  2. Snyggt! Mint eller mintgrönt passar väl utmärkt för det här lacket??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får färgen heta så. *klubbar igenom det*

      :)

      Radera
  3. Jag köpte också detta lacket i höstas och det står fortfarande oporvat... Det är fint men kanske lite för gulligt för min smak. Jag vill ha färg med lite mer klös i så detta mintiga får nog stå ett tag till. Kanske kommer det fram vid påsk eller nåt sånt när solen börjar sticka fram. Det känns iaf mer vårigt än höstigt. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är absolut ett påsk-lack. Tänker att det kan vara en snygg basfärg till en nail art med påskägg... Åh, inspiration! :)

      Radera
  4. Du har fantastiskt fina naglar! Och din tumnagel kommer visst bli lika fin igen, allt som krävs är tålamod :)
    Och lacket har en otrolig glans och finish, men färgen är jag lite osäker på om jag gillar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack så JÄTTEMYCKET! Åh, vad glad jag blev över din komplimang! :)
      Ja, färgen känns lite mitt-i-mellan på något sätt. Det beror nog mycket på humör om man gillar det eller inte tror jag...

      Radera
  5. Själv så gillar jag sånna här pasteller som drar åt "mint". Speciellt åt våren så tycker jag om dom extra mycket, även om jag tycker om dem hela tiden. Kul att se swatcher! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror också att pasteller kommer kännas mer rätt i vår än vad de gör nu mitt i vintern. "Den som lever får se" som det så vackert heter :)

      Radera