tisdag 18 december 2012

China Glaze "Glittering Garland"

Här kommer ännu ett lack ur en julkollektion, nämligen China Glazes Glittering Garland från förra årets Let It Snow-kollektion. Det är ju rätt säsong för jullack så jag blandar in så många jag kan nu innan jul så får vi se om det blir några kvar till nästa år. Isf måste jag kanske komplettera med några nya lack... och det är absolut inte mig emot!

Det här är faktiskt inte första gången jag bär Glittering Garland. Jag lackade med den nästan direkt när jag fick den för ca en och en halv månad sedan men bilderna jag tog då blev så ofantligt dåliga att jag inte kunde med att publicera dem här på bloggen. Så efter att ha sett mappen med de dåliga bilderna på i evigheter så bestämde jag mig för att använda det igen så jag kunde ta nya, mycket snyggare bilder.

Och vad glad jag är över att jag testade detta härliga gröna lack igen! Första gången blev jag inte alls förtjust i det, jag tyckte det var trist färg, trist formula och bara allmänt trist. Men ack så fel jag hade - Glittering Garland är ju helt underbar! En mörk grön med ljusare glitter i och jag får julgranskänsla av lacket på en gång. Formulan är inte alls trist utan riktigt j*vla bra! Lacket blir riktigt glansigt av sig själv men min vana trogen så la jag på SV ändå vilket man egentligen inte behöver för torktiden är normal och lacket blir inte alls knäligt som glitterlack gärna blir utan torkar med en jämn fin yta.


På bilderna har jag grundat med OPI Base Coat, lackat två lager med Glittering Garland och toppat med SV. Även om bilderna blev riktigt bra (puh!) så tycker jag ändå att lacket måste upplevas för att verkligen kunna uppskattas.


Ju mer jag tittar på bilderna desto mer säker blir jag på att detta är lacket man borde bära när man klär julgranen... Ja, om jag kan ska jag nog göra det!

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  


// Sleepy Elin

16 kommentarer:

 1. Jag älskar det här lacket. Det är så vackert och juligt.

  SvaraRadera
 2. Såååå vackert! Jag som älskar grönt dog ett tag där tror jag...underbart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände samma som dig när jag verkligen SÅG det den här gången. Helt underbart lack!

   Radera
 3. Så du menar att jag också ska ge det en chans till? Jag provade det när det kom, gillade det inte och sen dess har det stått i lådan. Vem vet, det kanske är ett lack som behöver mogna lite innan man älskar det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, testa det en gång till... Vi kanske bara inte var mogna för lackets skönhet föra gången vi bar det? :)

   Radera
 4. Svar
  1. Vi ska absolut ha julgran, ingen jul utan gran! Tror vi ska köpa vår julgran imorgon eller på fredag... Åh, jag lääängtar!

   Radera
 5. Kul att du är med och tävlar :)
  Och tack, jag gillar att pyssla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har scrapbookat ett par kort själv men jag har inte så mycket olika saker (än) så jag är rädd att alla mina kort bara skulle se likadana ut om jag försökte göra fler samtidigt :(

   Radera
 6. Åh! Detta är underbart! Gjorde fransk manikyr med detta och guldiga tippar! Det blev kanon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det låter som en riktigt snygg manikyr! Det ska jag nog försöka mig på nån gång :)

   Radera
 7. Mycket fint, gillar verkligen den här nyansen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Glittering Garland överraskade mig verkligen den här andra gången jag testade den. Jag måste ha varit sjuk första gången jag lackade med det eller nåt...

   Radera