onsdag 5 december 2012

OPI DS "Indulgence"

Jag blir så sur! Jag älskar verkligen det här lacket, det har en så djup och fin orange och det införlivar de högt ställda förväntningarna jag hade på det - men bilderna blev riktigt dåliga :( Bilden till höger på pekfinger, ringfinger och ringfinger var den enda av ca 20 bilder som iaf någorlunda stämmer överens med verkligheten. Bäst ser men väl tyvärr hur lacket ser ut om man tittar på flaskan på de tre bilderna nedan. Jag får helt enkelt bära Indulgence igen snart och se till att ta bilder på dagtid istället för på kvällen.

Om jag inte sagt det förut så säger jag det igen - jag älskar OPIs borste! Den passar mina naglar perfekt och när ett lack har den formulan som Indulgence har så blir det ännu enklare att måla snyggt. Jag behövde inte städa något alls och har heller inte snyggat till kring nagelbanden heller - det blev helt enkelt så där bra från början.

Eftersom jag inte vill visa er "fel" färg på lacket så blir det bara två små Photoshopade bilder och så får vi hoppas att det blir bättre bilder nästa gång jag använder Indulgence - för det kommer jag att göra.


Har man brist på lackbilder kan man visa en flaskbild istället :) Jag använder allt som oftast OPI Base Coat och SV till mina manikyrer. Ibland känner jag dock för att använda OPI Nail Envy men min flaska håller på att ta slut så man får knappt upp något ur den tyvärr...

OPI Base Coat, OPI DS Indulgence och Seche Vite Fast Dry Top Coat

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5

Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 - bilder tar vi nästa gång!// Sleepy Elin 

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja! Men ännu finare i verkligheten... Bilderna gör det verkligen inte rättvisa :(

   Radera
 2. Det ser så fint ut på dina bilder. Jag har det själv och det är ju vackrare i verkligheten, som de flesta lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, jag försökte verkligen få till bilderna så det skulle vara iaf lite närmare verkligheten. Som jag skrev i inlägget - jag får ta bättre bilder en annan gång!

   Radera
 3. Snyggt! Det glöder! :)
  Hatar när när lacket inte går att fota ordentligt :/
  Visar ett rosa lack i em med samma problem... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när färgen inte går att få till på bilderna blir jag verkligen skitsur :( Känns nästan som att man inte vill visa lacket och bilderna typ...

   Radera
 4. Snyggt lack!!

  *gillar mycket*

  SvaraRadera
 5. Det här måste jag minsann skaffa, ser ju jättefint ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen helt amazing :) Men det måste jag nog säga om alla tre OPI DS lack som jag testat än så länge. De har ett helt annat djup som inte många lack har.

   Radera
 6. Bilderna är helt underbara!

  SvaraRadera