måndag 24 december 2012

China Glaze "Splish Splash"

Här är lacket som jag önskar er en God Jul med, Splish Splash från China Glaze. Det är inte min julmanikyr utan bilder som jag förberett nu strax innan jul för att kunna visa er idag när det är Mrs Datas Blå Måndag för den vill jag ju vara med på :) 

Eftersom det är jul så tänker jag också vara hyfsat kortfattad, det finns ju lite att styra och ställa med just den här dagen på året. Jag firar jul hemma tillsammans med min sambo och min svärmor och det är just så vi har firat jul i ganska många år nu. Dels för att jag alltid har jobbat dagen efter julafton och dels för att vi nu har katter som behöver tas om hand. 

Julen följer alltid ett visst mönster hemma hos oss. Jag vaknar oftast mellan kl 9-11 (för jag brukar vara trött efter allt jobb och julstress) och sambon vaknar en bra bit senare. Vi äter risgrynsgröt till Kalle Anka och efteråt så börjar vi med julmaten. Skinkan har vi griljerat dagen innan men potatisgratängen måste göras och köttbullar och prinskorvar måste stekas. Efter middagen så blir det matkoma tills vi orkar röra på oss för julklappsutdelning. Högen under julgranen är riktigt stor i år så det verkar som om vi har varit snälla!


Hm... jag som sa att jag skulle vara kortfattad, så gick det med det :) Tillbaka till Splish Splash då. Ni har säkert redan märkt det (eller vet det redan) men det här är ett neonlack så det torkar matt. Lacket blir opakt på två lager så på de översta bilderna så är det två lager utan topplack och på de nedersta bilderna är det tre lager och Seche Vite. Jag blev ju tvungen att lägga ett extra lager för att kunna lägga SV på ett blött lack...


Formulan är riktigt bra och även om lacket torkar lite snabbare än vanliga lack så får man inga problem utan det glider på bra och lägger sig fint. Det kanske inte är ett lack man bär på julafton men å andra sidan - varför inte?

Nej, nu tänker jag lämna er med ett sista God Jul! Vi ses igen redan imorgon så glöm inte bort mig bland all julmat och julklappar ;)

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  // Sleepy Elin


PS. Jag vill också passa på att säga hur varm om hjärtat jag blir över alla fina kommentarer jag fått för gårdagens bidrag till Nail Art Sunday. Jag märker än en gång hur fina ni nagelbloggare är och att ni har stora hjärtan med mycket kärlek. Ni är underbara! DS.

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig blå! Mycket vacker.
  God jul Elin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det!
   Och en riktigt God Jul till dig!

   Radera
 2. Splish splash är underbar, älskar det hur mycket som helst!

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad fin blå nyans! Den måste jag skaffa!!

  SvaraRadera
 4. Ett av mina favorit från sommaren!

  SvaraRadera