torsdag 20 december 2012

China Glaze "Harvest Moon"

Här kommer ett lack som var en major wantie för mig ganska länge innan den flyttade hem till mig. Harvest Moon är ett av lacken i China Glazes Hunger Games kollektion och även jag har ett par till lack ur kollektionen så har jag inte hunnit testa dem än. Harvest Moon gör mig dock riktigt sugen på att testa både Riveting och Agro så det måste jag nog göra hyfsat snart.

Precis som med Glittering Garland är det här faktiskt bilder från andra gången jag bär lacket - och även den här gången så lackade jag med det igen för att skona er från hemska bilder från första gången. Jag tycker inte själv att jag fotar bättre nu än för bara 1,5 månad sedan men det gör jag tydligen :)

Hur som helst, Harvest Moon är ett foillack som jag faktiskt kan bära hur många gånger som helst för det är verkligen så fint. Det har en härlig bronzig färg med massor av glöd vilket jag tycker kommer fram av de nya bilderna jag tog.


Formulan var lite rinnig så jag var supernoga med att inte ta för mycket lack på penseln när jag målade - men man behöver bara lacka två varv för det täcker på två tunna lager. Helt underbart ju!


Om du gillar foil så tycker jag att det här är ett måste-lack. Iaf i min lilla värld eftersom jag inte testat så många lack än :) Jag måste erkänna att jag inte gillade foil i början men tycker om dessa lack mer och mer nu. Jag gillar ju egentligen när naglarna känns lite "tjockare" för jag får för mig att naglarna kan ta mer stryk då men foil är ju bara så snyggt! Mer foil till folket! :)

Vad tycker ni om Harvest Moon? Finns det snyggare lack i kollektionen som ni tycker att jag ska sikta in mig på eller slog jag huvudet på spiken direkt? :)

Färg: 4/5
Applicering/formula: 3/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5  


// Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Riveting är superfint! (Ja, finare än Harvest Moon :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då åker Riveting genast upp ett par snäpp på testa-listan :)

   Radera
 2. Vilka fina bilder du har fått på det!

  SvaraRadera
 3. Vacker färg! Jag köpte Agro nyss som sagt hos nelly.com...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg det :) Vi kanske ska visa våra Agro samtidigt? :)

   Radera
 4. Det här lacket gillar jag väldigt mycket och vet inte riktigt varför jag bytte bort det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du bytt bort den?! Hoppas du fick något du gillade riktigt mycket i byte då :)

   Radera