fredag 7 december 2012

Gina Tricot "Holographic Green"

När jag väl satt med den här på naglarna så insåg jag att nån visade just det här lacket under förra veckans Holofredag och efter lite sökande hittade jag ett inlägg hos LeLack. Men jag tänker visa er "Holographic Green" från Gina Tricot ändå - så det så. Hoppas inte Skimmerskuggan misstycker bara, det är ju ändå hennes Holofredag :)


Om jag nu får vara med på Holofredag trots att jag kopierar LeLacks förra lack så kanske Skimmerskuggan utesluter mig i brist på holo... För inte var det så himla mycket sånt i det här lacket tyvärr. Jag känner att det finns en tendens till regnbågar och på nån av mina inne-under-skrivbordslampan-bilder men jag hade ju önskat mig lite mer umpf. Jag måste dock erkänna att det är modigt av dem att göra ett holoförsök och sälja fyra olika färger för 80 kr, det är ju verkligen ett kap för även om det inte är fullspäckat med holo så duger det säkert åt vanliga dödliga :)


På bilderna är det två lager Holographic Green ovanpå OPI Base Coat, inget topplack. Holographic Green har ingen som helst holosjuka så det går bra att måla på vanligt underlack - och det blir nästan helt opakt på ett lager!!! Amazing.


Jag måste erkänna att det ska bli spännande att testa de andra lacken ur serien för att se om de också har lika bra formula och är lika täckande. Men det blir en annan dag och ett annat inlägg...

Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5  // Sleepy Elin


11 kommentarer:

 1. Åh, kul med bra formula, och det kan ju va fina lack fastän dom inte är superholo! Jag blir nu ännu mer sugen på dessa..

  SvaraRadera
  Svar
  1. För 80 kr för 4 lack så kan man ta att det inte är de mest holografiska man kan hitta. De kan säkert funka som underkläder till mer holografiska lack också eftersom de nästan är täckande på bara ett lager... Så slipper man slösa på de fina lacken ;)

   Radera
 2. Ett fint lack, fastän det inte är superholo. Jag gillar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man kan inte låta bli att gilla det känns det som :)

   Radera
 3. Klart man får visa samma lack! Alla tar ju olika bilder så det är jättekul att se det ändå! Å det var ju det här som jag önskade se först oxå!! Känns som julafton för mig! ;)
  Tror det här lacket kommer bli riktigt fint i sommar för jag såg att det såg mer holo ut i affären där de har såna där starka speciallampor. Ett stort plus för formulan oxå!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att jag kunde matcha din önskan (utan att ens ha sett/läst den också!)! Ja, det ska bli spännande att se hur de uppför sig en lite soligare dag...
   Kan vi få sol imorgon, snälla tomten? :D

   Radera
 4. Underbara Kerstin bråkar nog knappast med dig pga detta. Alla visar vi ju förr eller senare ett lack eller en nailart som någon annan redan visat/gjort så det kan man inte gå runt och tänka på:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt :)
   Sen tycker jag det är bra att vi visar samma lack också för om man googlar efter ett visst lack så är det bra att många har visat det så man kan jämföra bilder och verkligen SE hur det ser ut.

   Radera
 5. Fint! Samma lack kommer igen hela tiden i holofredagarna, jag har tex slut på hololack just nu, så jag återanvänder mina egna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir ju så efter ett tag. Själv har jag inte så många holosar alls men har klarat mig hitintills tack vare holografiskt glitter och prismatiska holosar :D Många bäckar små!

   Radera
 6. Jag hade ingen aning om att de gjort hololack. Vad roligt! Fina bilder också.

  SvaraRadera