tisdag 11 december 2012

Color Club "Wink, Wink, Twinkle"

Här kommer en superhärlig lila nyans i form av Wink, Wink, Twinkle från Color Club. Lacket ingår i Starry Temptress Collection från sommaren 2011 och är mitt andra lack från just den kollektionen. Efter att ha testat Wink, Wink, Twinkle och Otherworldly (som ni såg igår) så känner jag att jag verkligen skulle vilja testa de andra i kollektionen också. De åker upp på önskelistan direkt!

Det här är verkligen den lila versionen av Otherworldly, rätt och slätt. Glittret är lite holografiskt som ni kan se i flaskan på några av bilderna men det är inget som man märker av på naglarna direkt. Formulan är lite tjockare än vad jag tycker är optimalt men jag tycker inte det är ett svår-applicerat lack alls. Det torkar kanske lite snabbare än vanligt men man behöver inte stressa under lackningen för det. På bilderna är det två lager Wink, Wink, Twinkle och sedan ett lager med Seche Vite.

Det sköna med både Otherworldly och Wink, Wink, Twinkle är att man inte behöver mer än ett lager SV för att få släta och glansiga naglar trots att det är ganska mycket glitter i lacken. Wink, Wink, Twinkle torkar ju matt precis som andra neoner men jag väljer att lägga SV på för att få glans. Ville ni ha lacken matta skulle jag nog lägga ett matt topplack ovanpå istället. Jag har hört att Essie Matte About You ska vara riktigt bra men har inte testat det själv. IsaDoras matta topplack ska ni däremot akta er för!


Åh, jag kan inte sluta titta på bilderna. Lacket är bara så snyggt! Här kommer lite mer ögongodis för er som gillar lila precis som jag :)


Hur känner ni för de två smakproven ur Starry Temptress kollektionen, är ni lika hänförda som jag?

Färg: 5/5
Applicering/formula: 4/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4+/5


// Sleepy Elin

19 kommentarer:

 1. Jag måste bara hålla med, jag är lika hänförd som du. De är sååå otroligt vackra bägge två lacken. Jag vill haaaaa de!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt så känner jag för de andra lacken i kollektionen just nu. De måste ju bara vara lika snygga :)

   Radera
 2. Det här var grymt snyggt - det vill jag verkligen ha. Måste kolla om det finns i min affär..=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte göra annat än att hålla med. Du måste ha det här lacket! :)

   Radera
 3. Jag blir väldigt sugen på att införskaffa dom här! Snygga och lite annorlunda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste vara ett av mina favoritbyten via Lacka - Byt om jag ska erkänna! Jag är KÄR :)

   Radera
 4. Också ursnyggt!! Tur för mig att jag sparade You got soul-ar här hemma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säg till om du inte gillar den! Jag anmäler mig för adoption! :D

   Radera
 5. Jag gillade Wink, Wink, Twinkle oväntat mycket. Hade inte alls några höga förväntningar, men det gjorde mig faktiskt sugen på fler lack ur kollektionen. Fast än så länge har jag inte kommit så långt att jag gjort slag i saken och köpt fler. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det blir nog ofta så. Man vill ha vissa lack men andra lack kommer i vägen och helt plötsligt har det gått massor av tid...

   Radera
 6. Gillade din Icey blue winter, jag fick insperation från dig och gjorde en manikyr men rosa :) kommer på bloggen någon dag framöver :)

  Jag har en tävling hos mig nu där du kan vinna ett valfritt Qube spel, var gärna med och tävla! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillade Icy Blue Winter och att jag kunde inspirera dig till en egen design! *glad* Nu måste jag hålla extra utkik på din blogg! :)

   Radera
 7. Det här gillar jag jättemycket! Jag har det själv och jag bär det alldeles för sällan känner jag nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag känner att många lack blir glömda. Men det är väl så när det finns så många oprovade i samlingen... Jag betar av mina oprovade ganska bra nu så snart kanske jag kan få göra några favoriter i repris :)

   Radera
 8. Oj, så underbart! Detta måste jag ha! Var kan man köpa Color Club lack?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De ska tydligen finnas på vissa ICA Maxi men så kan du hitta dem på sidor som tex www.transdesign.com , http://www.nailsupplies.us , http://www.head2toebeauty.com och http://8ty8beauty.com/
   Jag har själv köpt mina via transdesign samt bytt till mig dem i Lacka - Byt gruppen på facebook.

   Radera
 9. blir att kolla in den här kollektionen. Jag har totalt missat den, undrar varför för lacken verkar otroligt fina ju...

  SvaraRadera