onsdag 12 december 2012

Jag är en vinnare!

Jag har haft så mycket i huvudet de senaste dagarna att jag glömt berätta för er att jag vunnit två tävlingar de senaste dagarna! Jag brukar verkligen aldrig vara med i onlinetävlingar för jag har alltid känt att chansen att vinna är så likten... Men så började min vän Ann-Sofie berätta om sina vinster så jag deltog i några tävlingar jag med.

Och döm om min förvåning när jag i söndags fick ett mail från Anna som driver honi.blogg.se där hon berättade att jag hade vunnit hennes adventstväling! Vinsten var två nagellack från IsaDora, förra årets fining Black Galaxy och årets wantie Polar Nights!

Men det slutar faktiskt inte där. Igår när jag uppdaterade startsidan på Facebook som vanligt så berättade bangerhead vilka som var dagens vinnare i deras julkalender - och en av vinnarena till en jättefin ögonskuggepalett från Loréal var jag!

Jag har verkligen kollat på den här ögonskuggepaletten i flera flera månader. Jag har för mig att de kom ut i butik i somras och jag har känt och klämt på dem sedan dess. Den här och den med korall, grönt, blått och silver som även den finns med på min senaste Wishlist.

Och som seden bjuder så ska man ju köpa en trisslott när man har vunnit något (varför är det så? Man har ju redan förbrukat sin tur..?) men tyvärr blev det ingen vinst på dem den här gången. Har ni föresten lärt på baksidan av en sådan lott nån gång? På 12 miljoner lotter finns det 12 lotter med en vinst på 1 miljon eller mer. Chansen på "storvinsterna" är alltså en på en miljon... Tror jag håller mig till onlinetävlingar i fortsättningen faktiskt..!


// Sleepy Elin


2 kommentarer:

  1. Haha jaaa klart man kan vinna. Jag har vunnit en hel del tävlingar de senaste åren. Och de senaste veckorna har jag haft väldig tur, precis som du. Visst är det roligt? Är avis på Black Galaxy..den hade jag gärna haft....Fina vinster!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är superspänd på att testa Black Galaxy eftersom det varit så mycket prat om den. Den har verkligen mycket att leva upp till nu! :D

      Radera