lördag 15 december 2012

China Glaze "Blonde Bombshell"

Här kommer ett riktigt bombnedslag! Om Blonde Bombshell från China Glaze vore en kvinna så skulle den kvinnan varit blond, supervacker och smartare än vad man trodde vid första anblicken. Varför säger jag då det?

Jo, för att Blonde Bombshell är ett guldglittrigt, supersnyggt lack som på vissa naglar faktiskt är opakt efter bara två lager! Nu körde jag dock tre lager på alla naglar för jag tyckte det skulle vara lika men det behövs alltså inte om man göra två flödigare lager. 


För mig är det här ett riktigt fest-nagellack. Jag skulle absolut bära det om jag skulle på nån finare tillställning eller en riktig brakfest som tex de fester som vanligt folk brukar gå på på nyår (själv tycker jag sällskapsspelsmaraton passar utmärk på nyårsafton men det finns ju inget som säger att man inte kan ha piffiga naglar när man spelar sällskapsspel heller så vem vet..?).


Som jag skrev innan så kan ni få till opakthet på bara två lager med Blonde Bombshell men då får ni inte vara rädda för att smeta på massor med glitter på en gång. Ett tips är att lägga två lager SV direkt efter lackning och sedan kanske lägga ett lager till dagen efter för lacket slukar en hel del topplack om man vill ha en jämn och fin yta på nageln. Jag kan inte heller tänka mig att man vill, eller kan, ta bort det här lacket på något annat sätt än med foilemetoden. Jösses vad mitt liv har blivit enklare sedan jag lärde mig om det!Som ni säkert förstår så är jag riktigt imponerad av det här lacket och jag önskar att jag hade liknande lack i fler färger. Pom Pom (China Glaze) känns som den rosa varianten och Tinsel Town (också China Glaze) är ju en silversvart version. Har ni några fler tips på liknande lack så får ni mer än gärna säga till! (Tänk er en lavendellila version... Åh, DET skulle jag vilja ha!)

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  // Sleepy Elin

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det är det minsta man kan säga om Blonde Bombshell :)

   Radera
 2. Shit vad fint! Nu fick du mig att skriva upp detta på önskelistan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, ja DET var ju inte meningen ;) ;) ;)

   Radera
 3. Jag tyckte det var lite blekt och platt men jag borde kanske ge det en till chans. Det ser mer glittrigt ut på dina bilder än vad jag minns det. Och jag behövde inte foliemetoden för att ta bort det. Jag har aldrig behövt den. Det tar typ tre minuter att ta bort glitter med depends blå remover.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder också Depends blå remover... Undra vad jag gör för fel..? Jag är iofs sjukt rastlös när det kommer till att ta bort nagellack så jag börjar gnugga direkt för det går aldrig fort nog :)

   Radera
 4. Åh! Jag gillart skarpt! Detta hamnar på min MÅSTE HA-lista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är nog ett måste-ha lack. Och tänk att jag bara klickade hem den för att fylla en varukorg - vilken chansning!

   Radera