fredag 14 december 2012

Make Up Store "Siw"

Ojoj, det blir ett sent bidrag till Skimmerskuggans Holofredag idag, ber om ursäkt för det! Till mitt försvar vill jag säga att jag har tillbringat förmiddagen med att swatcha lack och eftermiddagen till att besöka Kungens Kurva. Det blev besök hos Jula och Rusta för att köpa ljusslingor till granen och när vi ändå kikade på julavdelningarna så blev det en dörrkrans och en julgransfot också. På IKEA så blev det två till tavellister samt två små dekorationslampor som var nedsatta eftersom de var utgående. Mitt lilla lack-rum inreds mer och mer vilket är superkul! Nej, back to business!

Idag visar jag upp mitt i särklass snyggaste holo - Siw från Make Up Store. Siw är en blå linjär holo som inte vill annat än att visa upp supersnygga regnbågar - precis så som en snygg holo ska göra. Åh, vad jag älskar Siw!

Jag måste erkänna att jag är riktigt nöjd med bilderna också. Förra fredagen var det riktigt fint väder så jag sprang ut på gården med kameran och fotade. Siw ville verkligen visa upp sig så det var svårt att sluta ta bilder trots att det var svinkallt att vara ute utan täckjacka... Men vad gör man inte för konsten? :)


Jag har fortfarande inte skaffat min nån Aqua Base så jag har använt mitt vanliga baslack från OPI. Det behövdes tre lager av Siw för att bota all holosjuka och sedan har jag lagt på SV för att få lite extra glans. 


När jag målat första lagret så var det tre naglar som visade tecken på holosjuka varav lillfingret var värst för där var det tom ett tomt hål mitt på. Det är inte ens när opakt med ett lager men man märker redan då att det kommer bli riktigt fina regnbågar när lackningsprocessen är slut.

När jag målade andra lagret fanns det bara tendenser till kala fläckar på ett finger (lillfingret så klart) men lacket la sig snyggt och fint på de andra naglarna. Jag tror att jag tog lite för lite lack på penseln när jag målade lillfingret... (När jag målar börjar jag alltid med lillfingret och avslutar med tummen, på båda händerna. Alltid.)

Efter det tredje lagret så kändes lacket opakt på alla naglar, tom lillfingernageln så jag la SV direkt efter. Jag vet att topplack sägs ta bort lite av holoeffekten men jag gillar att nageln blir lite tjockare och glansigare så det är helt enkelt något jag får ta. Och om jag får säga det själv så tycker jag Siw gnistrar riktigt ordentligt ändå!


Jag hoppas ni tyckte Siw var värd att vänta på och ni har haft en härlig fredag i övrigt! Nu ska jag gå och fixa middag... *hungrig som en varg*

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 5/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  


// Sleepy Elin

14 kommentarer:

 1. Det är ju superfint!

  På tal om holosjuka och aqua base, tiils du får tag i ett base kan du alltid esta med att lägga hololack ovanpå ett lager SV. Det funkade för mg på vissa lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska nog köpa mig en Aqua Base ganska snart men SV under ska jag testa. Tack för tipset!

   Radera
 2. Supersnygga bilder, önskar att jag också hade siv. Själv börjar jag alltid att lacka från höger hand tumme-lillefinger, sen vänster tumme-lillfinger. Detta för att höger hand ska gå att använda så fort som möjligt, och det är höger tumme oh pekfinger som jag använder mest så då måste ju de torka först. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... jag lackar alltid vänster hand först av någon anledning... Känns bäst så I guess :)Men din ordning verkar mycket mer logisk än min... varför har jag inte tänkt på det?

   Radera
 3. Urfint! Fina bilder också :)

  SvaraRadera
 4. Fina bilder du har fått till på ett fint lack:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! (Jag är jättenöjd själv!) :D

   Radera
 5. Det är galet vackert! och dina bilder är jättefina! Jag skäms alltid lite när jag ser Siw för jag har två flaskor men har aldrig burit lacket, endast haft det att franka med...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du två flaskor och aldrig ens burit det?!?! Blir dock nyfiken på vad du lyckats franka fram med hjälp av Siw... Länkar? :D

   Radera
 6. Jag har nog tre flaskor av Siw, olika batcher. Frankar också med den. Det är ett perfekt lack att skapa nya hololack med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm... du och Emma får mig att vilja hamstra Siw nu :)

   Radera