torsdag 6 december 2012

Nail Art "Green for Christmas"

När jag läste mina dagliga bloggar imorse så hade Helen Torsgården gjort en snygg manikyr som jag blev riktigt inspirerad av - så jag skred till verket. Nu hade jag inte ett enda av de lack som hon använde till sin manikyr men jag rotade i skrivbordslådan och på väggen till jag fann det jag sökte. Dessa lack valde jag att arbeta med:

OPI "Rosy Future", Gina Tricot "Holographic Green", HM "Fantasy
Ocean", Essie "Trophy Wife" och HM "Jo Is In The House"

Jag la först en grund med Rosy Future, hade gärna tagit en som inte skimrade i pärlemo men det lacket har jag så klart lånat ut :) Sedan så svampade jag med Holograpic Green ganska långt upp på nageln så att det skulle finnas plats till Fantasy Ocean. När Fantasy Ocean också satt på nageln snyggade jag till övergången med igen svampa lite Holographic Green. La lite Trophy Wife längst ut på tippen för att få det där extra djupet och sist men inte minst lite Jo Is In The House ovanpå

Här kommer resultatet:


Jag är riktigt nöjd även om jag kan se en del saker jag skulle vilja förbättra till nästa gång jag gör något liknande. Jag känner verkligen för att göra en blåare variant och kanske då låta glittret börja längre upp på nageln för mer effekt.

Nu är jag dock spänd på att höra vad ni tycker så jag tänker ge ordet till er :)


// Sleepy Elin


21 kommentarer:

 1. GRYMT!!! Och att det är pärlemo i baslacket gjorde absolut ingenting! Det är bara grymt snyggt alltihopa! Måste nog skaffa mig lite tråkigt underklädeslack... :( Usch! Men när det kan bli så här fint har jag ju inget val... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att skaffa sig underklädeslack är inge kul :( Jag har två ljusrosa (en skimrig och en pärlemo) samt ett beige creme för när det behövs. Några fler tror jag inte att jag kommer köpa för än jag verkligen behöver det.

   Radera
 2. Snyggt!!
  Jag hade nog börjat längre ner istället och fått en tippeffekt ;)
  Men högre upp kan nog också bli snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur menar du nu? Fler glitter och bara på tippen?
   Jag tänkte nog mer att glittret skulle komma högre upp än färgen om man säger så... Aja, jag får väl testa lite olika saker :) Blir svampningskavalkad på bloggen sen ;)

   Radera
 3. Mycket, mycket snyggt. Blir väldigt inspirerad till att göra något liknande. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör gärna det! Jag blir inspirerad av andras manikyrer så din version kanske triggar mig till en ny också :)

   Radera
 4. SNYGGT! :) skulle också vilja ha lika långa och fina naglar som dig! blir ju 100 gånger finare då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt att du gillade min version :)
   Jag har sparat naglarna i ca 6-8 veckor för att få dem som jag vill ha dem och jag måste erkänna att det är mycket roligare att måla dem nu när de är långa :)

   Radera
  2. Visst är det roligare när man har fina naglar, och dina ser verkligen välmående ut! =)

   Radera
  3. Tack Camilla, vad snäll du är! :)

   Radera
 5. Svar
  1. Tack! *stolt*
   Jag blir alltid extra skär om kinderna när jag får beröm av bloggare som jag ser upp till! *glad*

   Radera
 6. Tycker det blev hur bra som helst. Personligen hade jag nog valt bort bottenlacket och kanske kört mot naken bas men det handlar bara om att jag är allergisk mot pärlemorosa, får utslag i pannan;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag håller nog med dig om det där med pärlemo... Har bett syrran att få tillbaka mitt vanliga "nakenlack" så jag ska testa och se hur det blir med det. Tror det kommer bli ännu mer likt gelenaglar men inte mig emot så jag tycker det är skitsnyggt :)

   Radera
 7. Så vacker och färgerna är super snygga till den här designen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, vad roligt att du gillade designen! :)

   Radera