måndag 10 december 2012

Nail Art: Icy Blue Winter

Efter att ha gjort Green for Christmas-manikyren blev jag rejält sugen på att göra en blå version också - och här kommer den! Jag har hållit på den lite eftersom jag ville publicera den på en Blå Måndag ;) Jag tänker på is, stjärnor, norrsken och jul när jag ser min design. Vad tänker ni på?


Jag har först grundat med OPI Rosy Future och sedan svampat ca halva nageln med IsaDora Turquoise och försökt få en så mjuk övergång som möjligt från blå till naturell/pärlemoprosa som möjligt. För att få det lite mörkare längre ut så använde ja mig av Gina Tricot Holographic Blue men den ville inte riktigt leka med mig så jag plockade fram IsaDora Polar Nights istället. Sist men inte minst toppade jag med Sparkling Blue från Mavala för att få lite extra glitter och glamour.

OPI "Rosy Future", IsaDora "Turquoise", Gina Tricot "Holograpic Blue",
IsaDora "Polar Nights" och Mavala "Sparkling Blue"

Jag blev faktiskt sjukt nöjd med den här manikyren och jag fick tom en komplimang från kassörskan på ICA. Att jag har haft gelenaglar förut och att jag tycker det är skitsnyggt är ingen hemlighet och den här manikyren fick verkligen mina naglar att se ut som gelenaglar (alternativt fixade salongsnaglar). Det är absolut en av mina favoritmanikyrer of all time!


// Sleepy Elin


13 kommentarer:

 1. Jättefint, förstår att du är nöjd! =)

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte direkt gelnaglar!
  Fast brukar inte de tipparna vara kortare?
  El det kanske är olika??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju få i princip vilken längd du vill på gelenaglar. Om man inte har så långa naglar själv bygger man en längre tipp med hjälp av "nailforms" (en liten bit plastpapper som man fäster under nageln) eller en tipp rakt av.
   Nu fick jag lust att kolla på bilder på alla olika gelenageldesigner jag haft och bli inspirerad :)

   Radera
 3. Det är sååå snyggt! Du är så duktig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Man kommer långt med lite övning :)

   Radera
 4. Sååå snyggt, minst lika fint som den gröna!
  Detta är nog min favvo av dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Det är min favorit också, så då är vi två! :D

   Radera
 5. This is so beautiful!!!

  SvaraRadera