lördag 8 december 2012

China Glaze "Cranberry Splash"

Åh, vad jag älskar röda lack! Det är så konstigt för jag kände absolut ingen dragning alls till röda lack för bara en månad sedan. Antingen så är det att julen närmar sig som fått mina hormoner att tycka om nya saker eller så är det för att jag på senaste tiden testat så många helt underbara röda lack.

Cranberry Splash från China Glaze är ett av de röda lacken ur årets julkollektion, Holiday Joy. Det är också det enda lacket jag har köpt ur den kollektionen - än. Jag är ganska säker på att minst gröna Winter Holly och blåa Blue Bells Ring kommer få flytta hem till mig men säkert kommer nåt av glitterlacken även att få göra det då jag har börjat förstå alla andras barnsliga förtjusning i dem :)

Hur som helst, det här är ett rött skimmerlack som är lika mumsigt som det ser ut på bilderna. Jag fick så många bra bilder på Cranberry Splash att det var svårt att välja ut bara ett par.


Det är riktigt bra pigmenterat och täcker på två lager vilket alltid uppskattas. Formulan var precis sån som man vill ha den så lacket gled på lätt och hamnade bara där jag ville ha det. På bilderna är det OPI Base Coat, två lager Cranberry Splash och så SV ovanpå det.


Jag har testat så himla många supersnygga jullack nu att jag verkligen börjar få svårt att bestämma mig för hur julmanikyren ska se ut. Antagligen kommer jag åka hem till min syster en kortis den 23e för julklappsbyte samt fixa julmanikyren på en av hennes vänner så då kommer jag nog även passa på att fixa mina egna naglar. Jag tror att den STOR väska blir rätt väg att gå för tänk om jag tar med mig fel lack?! Vilka ilandsproblem alltså...

Hur som helst - Cranberry Splash är underbar och jag är så glad att jag bestämde mig för just det lacket när jag stod och valde ur Holiday Joy kollektionen. 

Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  // Sleepy Elin 

10 kommentarer:

 1. Jag älska Cranberry Splash. Det har en så härlig färg och fint skimmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. WORD!
   Jag kan inte annat än hålla med dig till 100%!

   Radera
 2. Den där gillade jag! Och jag gillar inte röda lack ... Nu blev det jobbigt!!

  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är roligt med överraskningar :)

   Radera
 3. Den är riktigt fin, men det finns många såna här röda nyanser tycker jag. Men den är snygg, absolut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns säkert massor med liknande lack... Men jag har nog inget så jag är nöjd :D

   Radera
 4. Väldigt vacker röd färg! Jag använder rött alldeles för sällan..

  SvaraRadera
 5. Kanske inte unikt, men väldigt vackert!!!

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. I know the feeling! Det blir verkligen så för mig flera gånger i veckan nu för tiden :)

   Radera