torsdag 20 december 2012

Haul från HM

Det är lackREA på HM så när jag idag var och fixade det sista lilla på en speciell julklapp så gick jag ju så klart på jakt efter fynd :) Två av lacken köpte jag igår (Essie Matte About You samt Essie Vanity Fairest) men resten är faktiskt från idag! Alla lack förutom Snövit-lacket och guldglitterlacket bredvid var nedsatta i pris och Essielacken köpte jag med Riks-Presentkort som jag fått.


Iom att jag köpte Butler Please, Were's My Chauffeur? och Snap Happy (Essie) så nu har jag hela Leading Lady kollektionen. Min första fulla kollektion! Så fort som jag hinner så ska jag testa lacken så jag kan ge er ett samlingsinlägg på hela kollektionen med betyg på samtliga. 

Så nu alla lacknördar ut med er och rensa alla HM! ;)// Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Många fina lack där! Hoppas du visar Butler, please snart, det känner jag mig lite sugen på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer inte kunna visa den i år som det ser ut nu :( Jag kommer inte kunna lacka om särskilt ofta from idag och fram till nyår typ (svärmor kommer på besök och hon är doftkänslig). Bloggen kommer dock att uppdateras ändå för jag har swatchat så nagelbanden blöder för att hålla bloggen levande ändå :)

   Radera
 2. Vilka kap! ;)
  Var på HM igår å köpte ett Essie lack från en väldigt ny kollektion för bara 50 spänn!! :D Vilken kommer uppdagas på bloggen inom kort ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du fick lack ur Leading Lady-kollektionen för 50 kr så blir så AVIS!!!

   Radera
 3. Ojoj, en härlig samling. Mycket snyggt! Du har lite att göra då, men som sagt en kul sysselsättning är det ju. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att lacka om är lite som yoga för mig :)

   Radera
 4. Inte dåligt! Jag vill också HM-shoppa, hoppas ska kunna kika i dag.. har dessutom typ alla julklappar kvar att handla så det vill väl till att jag handlar nått! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, jobbigt att inte hunnit med alla julklappar. Jag var i princip färdig med dem den 10e december :) Spring till HM nu! ;)

   Radera