fredag 21 december 2012

Gina Tricot "Holographic Pink"


Suck... Här kommer ett fuskinlägg som heter duga! Jag hade inga arkrivbilder på några holo-lack så jag var tvungen att lacka om för att kunna vara med på Skimmerskuggans Holofredag idag och eftersom vädret är trist så ville jag inte slösa på mina fina holosar (logiskt?). Fram åkte därför Holographic Pink från Gina Tricot och nog tänkte jag väl att jag kanske skulle få se iaf en liten liten regnbåge... Men nej :(

Holographic Pink är ett väldigt fint mellanrosa skimmerlack utan någon som helst antydan till regnbågar. Som holografiskt lack är det odugligt men som rosa skimmerlack seglar det upp bland mina favoriter faktiskt. Lacket har verkligen helt rätt rosa nyans för min hud och jag kommer på mig själv att önska att den fanns på en större flaska. För de andra lacken ur 4-packet är inte så mycket att hänga i julgranen och jag tycker inte det är värt 80 kr att köpa en back-up på den här... Trist men så är det.Lacket blir opakt på ett lager men pga det tydliga silverskimret så blir det snyggast om man lägger två lager så man får det riktigt jämt. Någon holosjuka är det inte å tala om, men det är kanske inte så konstigt då det inte är ett holografiskt lack heller. Formulan är faktiskt helt suverän enligt min mening. Lacket flyter ut på nageln fint och jämnar ut sig bra.


Eftersom lacket inte alls är holografiskt (även om etiketten vill få mig att tro att det är det!) så tänker jag idag ge lacket två betyg. Ett för hur det är som hololack och ett för hus det är som skimmerlack. För även om lacket kanske inte håller vad det lovar så är det ändå fantastiskt snyggt i min mening!

Som holografiskt lack:
Färg: 4/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 1/5 Ett lack som heter Holographic måste vara holografiskt, iaf lite!

Som skimmerlack:
Färg: 5/5
Applicering/formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5  


// Sleepy Elin
Vit Jul är IOGT-NTO-rörelsens kampanj för att få fler att avstå alkohol under julen. 
385 000 barn växer upp med föräldrar som har ett riskfyllt drickande.
Jag tar ställning för barnens skull och lovar härmed att avstå drycker med en alkoholhalt över 2,25 volymprocent under julafton, juldagen och annandagen 2012.
Ta ställning du med!

8 kommentarer:

 1. Det är fint, men de borde skämmas att sälja det som "holografiskt"!!! >:(

  SvaraRadera
 2. Håller med, det är en fin rosa nyans, men inte ett holografiskt lack.

  SvaraRadera
 3. Hm. Jättefint men verkligen skumt att de vågar påstå att detta är holo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nån på det företaget borde ju veta vad ett holo EGENTLIGEN är...

   Radera
 4. Vilket lurendrejeri med namnet...

  SvaraRadera
 5. Helt tokigt att det kallas för holografiskt, är ju lurendrejeri! Men annars var det ett väldigt fint lack, tyckte jättemycket om själva nyansen på det :)
  Jag är nykterist så man kan väl säga att jag redan har tagit ställning ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag var tvungen att ge det två betyg bara därför. För det är ju fint - men ändå inte rätt...
   Vad kul att du uppmärksammade min lilla extrabanner som jag lagt till. Jag tyckte det kändes rätt. Här hemma blir det aldrig något starkare än vanlig julmust på julen så jag har också tagit ställning :)

   Radera