söndag 25 november 2012

Nail Art Sunday - Tema: Fåglar

Idag bjuder Lelack till Nail Art Sunday och som jag lovade igår så ska jag bjuda er på en Nail Art. Eftersom fåglar var temat är det också en fågel ni ska få :)

När jag var liten så ritade jag väl en del, men kanske inte alltid på samma sätt som alla andra. Min pappa är nämligen en ganska finurlig man så han berättade för mig hur man löser "problem" på ett alldeles extra ordinärt sätt. Måste du rita en farbror men tycker det är svårt? Ja, då ritar man en farbror som sitter bakom en sten och det enda man ser är hans hatt som sticker upp...

Så när jag ritar fåglar så ritar jag siluetter. Antingen den vanliga M-liknande siluetten eller som här nedan, ovanifrån. IsaDoras "Blue Lagoon" fick stå för den himmelsblå färgen och fågeln är av svart akrylfärg. Vad säger du pappa, inte så dåligt, eller hur?



// Sleepy Elin

12 kommentarer:

  1. Riktigt snyggt! Jag skulle aldrig få till en fågel så jag får hålla mig till det jag fixar än så länge. Bra jobbat Elin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du vill inte veta hur mycket jag skrek och grät och skällde på sambon innan jag lyckades få till denna lilla fågel. Inte min bästa nail art men sjukt nöjd att jag lyckades få till en fågel över huvud taget!

      Radera
  2. Fin och snyggt lack!
    Gillar din pappas problemlösning skarpt! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör jag också! Livet blir så mycket enklare när man tänker utanför ramarna :)

      Radera
  3. Åh, vad fint.
    Min mamma har gett mig samma knep. Tycker det funkar jättebra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Ja, det är ett av de bästa problemlösningsråden jag fått någonsin :)

      Radera
  4. Tycker du ska vara nöjd med nailart, fågeln är fin.
    Min pappa gav mig rådet att rita av bilderna upp och ner istället vilket nog är ett korrekt sätt om man vill lära sig teckna och rita. Men din pappas råd var ju tio gånger mer finurligt och roligare:D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rita av en bild upp och ner? Hm, det visste jag inte. Varför blir det bättre? *nyfiken*

      Radera
  5. Jag älskar din pappas klurighet! Fint blev det i alla fall. Varför krångla till saker när dom enklare lösningarna oftast blir bättre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, pappa är en finurlig rackare :) *kärlek*

      Radera