fredag 9 november 2012

Color Club "Angel Kiss"

Dags för holo-fredag - min första! Skimmerskuggan startade denna fantastiska tradition och så klart ska jag göra mitt bästa för att vara med, jag har ju tom införskaffat några holosar bara för detta ändåmål. Så igår kom det hem ett gäng nagellack till mig och detta var ett av dem, Color Clubs Angel Kiss. Jag läste många bloggar och kollade på många swatches innan jag bestämde mig för vilka lack jag skulle köpa ur Halo Hues kollektionen och jag är inte besviken på det här valet! Vilka regnbågar!


Jag har inte så stor erfarenhet av holosar utan bara bara testat ett från Make Up Store (kolla på bilder på Britta här) så jag tycker den här är urtjusig! Regnbågarna är fantastiska, formulan är underbar och det var hur enkelt som helst att applicera ovanpå en vanlig base coat (använde OPIs den här gången). Den drog inte alls med sig lagret innan och torkade på rekordtid. Den enda saken som jag tycker lacket saknar är färg... lite mer grönt kunde det väl ändå ha varit?


Jag är jättenöjd över bilderna, de visar verkligen lacket från dess bästa sida. Tack solen för att du valde att kika fram idag och tack katterna för att ni inte smet ut på balkongen när jag fotade.

Färg: 2/5
Applicering: 5/5
Formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 4/5


// Sleepy Elin8 kommentarer:

 1. Vilken premiär! Fantastiskt fina bilder verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nu blev jag lite star-struck :) TACK!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, lägg den i en kundkorg direkt! Så fin i solen att man bara står och stirrar, haha :)

   Radera
 3. Men hjälp! Jag hade tänkt hoppa över de här men får tänka om efter dina bilder. Supersnyggt och härliga bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag som inte har så stor erfarenhet av holosar sedan innan tycker det här är supersnyggt och förstår inte alls varför Halo Hues fått så dålig kritik. Jättefina ju :)

   Radera