onsdag 28 november 2012

HM "Confetti Time"

HM har lanserat lite jul-lack och självklart har de ännu en gång använt sig av en ny flaska. Det finns tre lack i likadana flaskor men bara ett fick följa med mig hem från HM senast jag var där, och det var Confetti Time".  Jag har precis insett att jag nästan inte har några glitterlack alls så det var mest därför som valet föll på just Confetti Time.

CT är ett glitterlack i genomskinlig bas och det innehåller glitter av i två olika storlekar. Ca 50% är guldglitter och sen är det ca 25% vardera av blått och rosa glitter. På bilderna nedan kan ni ser hur det ser ut med baslack, två lager Confetti Time och Seche Vite. Det är lite knepigt att få glittret att hamna jämnt över nageln så räkna med lite pillande. Torktiden är normal.


Självklart ville jag ju även se hur det ser ut ovanpå ett annat lack och då föll det sig så att Essies Navigate Her var nästa lack på testa-listan.


Jag tyckte ju att Navigate Her var lite småtråkigt men med lite Confetti Time ovanpå är det som ett helt annat lack! Jag gillar't! Jag känner dock att CT saknar något - och det är mer färg. Jag funderar stark på att hälla i lite rosa eller blått glitter för att få lite mer "umpf".

Färg: 2/5
Applicering/formula: 3/5
Elins betyg baserat på "känsla": 3/5 


// Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Glitterlack behöver verkligen någon mer färg under sig för att bli riktigt snygg, tycker jag iaf. De sista korten är mycket snyggare...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med till 100%! Men jag tände att jag behövde "nakenfotona" för att man ska se hur det ser ut från början.

   Radera
 2. Du ser! Även en tråkig färg kan lyftas upp lite =)

  SvaraRadera
 3. Fint, men saknar oxå det där lilla extra i det.
  Det skulle ha varit mer färgglitter och mindre guldglitter! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med! Och det är därför jag tänkte pytsa i lite färgat glitter i det så snart som jag orkar ta mig till glitter-affären :)

   Radera
 4. Udda kombo med den lindblomsgröna i botten och glitter ovanpå. Udda men lite småcoolt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja :)
   Jag har dock svårt att se vilka färger som passar till såna här glitterlack så jag typ provar mig fram. Vill att det ska matcha men inte att glittret ska försvinna. Det är svårt tycker jag!

   Radera