torsdag 22 november 2012

Visibly Clear Spot Stress Control Daily Scrub

Här kommer ännu en produkt som min syster tipsat mig om. Eller rättare sagt, jag fick låna hennes Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub när vi åkte till Göteborg och det resulterade i att jag köpte Spot Stress Control eftersom jag just då hade lite extra problem med finnar. Jag använder min scrub dagligen och min ny har blivit så mycket bättre av det! Det dyker fortfarande upp en finne då och då men inte alls i samma utsträckning som förut.

hemsidan står det: NEUTROGENA VISIBLY CLEAR® Spot Stress Control Daily Scrub innehåller mikrokorn som försiktigt exfolierar huden samtidigt som den effektiva MICROCLEAR®-teknologin rensar porerna så att formulan kan tränga ner på djupet och hjälpa till att avlägsna finnar. Berikad med grönt te och gurka, lugnar den huden och är mild nog att användas dagligen utan att torka ut huden.

Det har ju även kommit en ny serie med grapefrukt för den som vill ha lite väldoft och inte behöver en lika rivig ansiktsscrub. Jag har testat även den scruben och använder den då och då just pga doften.

Betyg: 5/5


// Sleepy Elin

2 kommentarer:

 1. Den här har jag varit nyfiken på. Kul att du visade den!
  Själv har jag hittat en fantastisk scrub/mask som är lika fantastiskt dyr tyvärr... GlamGlow!
  Har du provat den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte testat GlamGlow men jag har varit nyfiken på den för jag hört så mycket bra om den. Hade jag haft råd att testa lite nya saker hade jag köpt den direkt men det får vänta tills jag få ett jobb helt enkelt. Tänkte börja söka jobb efter jul, då har jag nog vilat upp mig tillräckligt :)

   Radera