söndag 18 november 2012

EOTD: Golden forest

Jag gjorde ett första försök med "sköldpaddan" för att få till lite bättre bilder, snällaste Nail Me-Tove rekommenderade den metoden för mig som inte är fotogenique... Hm, nu lät den som värsta dissen från hennes sida men i själv verket var det jag som dissade mig själv i det här inlägget och Tove var snäll och kom med tips.

Innan jag börjar visa mina nya kunskaper så ska jag visa er några ögonbilder. Jag gillar verkligen att leka med gröna skuggor då jag tycker att det blå i mina ögon verkligen kommer till sin rätt. Är lite less på kameran för att bilderna blev så gråröda, det var supersvårt att få rätt färgåtergivning. Försökte så gott jag kunde dock...


Och här kommer mina två "sköldpaddsbilder"...


Känner ni igen färgen på läggarna? Känns den inte lite "Peridot"..? Hade jag inte haft min dupe från Ciaté som bytesobjekt på facebooksidan Lacka - Byt hade jag lackat om för att matcha ännu mer! Här kommer en närmare titt på läpparna:


Hiss eller diss med guldgröna läppar á la Peridot?

Jag har använt:

Ansikte:
MUS Eyeprimer clear

MUS Cover All Mix
Loréal True Match The Minerals D1-W1
The Body Shop Baked-To-Last Bronzer Warm Glow
Loréal Blush True Rose

Öga:
MUS ED Bamboo
MUS ED Lounge

IsaDora Perfect Contour Kajal Black
IsaDora Gleaming Eyeshadow Wet & Dry Gold
MaxFactor Masterpiece Max Mascara
RIMMEL Dark Brown eyebrow pencil

Läppar:
MUS Sandstorm matt
YSL Volupté Sheer Candy

MUS ED Lounge 

8 kommentarer:

 1. Wow, vilka färger, jag hade nog aldrig vågat mig på ett sånt läppstift, men jag kan tänka mig att man syns med det. Coolt! Snygg ögonskugga! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, jag har inte gått ut idag så det är därför jag vågar lägga samma färg som jag har på ögonen på läggarna. Vet inte om jag vågar gå ut med gröna läppar - än ;)

   Radera
 2. Åh, om jag får komma med lite mer tips så skulle jag på första bilden vinkla ner ansiktet liiiite till och så inte vinkla det så mycket åt sidan! Andra bilden blev ju superbra..
  Ett annat tips är att inte centrera ansiktet i bilden, det brukar underlätta. ;)
  BTW - missade att säga det igår, men jädrar vilket hår! Lite lätt avundsjuk måste jag säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med om att jag borde vinkla ner ansiktet lite mer på första bilden... Övning ger färdighet och jag tänker nog öva en hel del den närmsta framtiden :) Ännu en gång, supertack för tipsen!
   Avundsjuk på mitt hår... tack! Är inte nöjd själv men jag antar att gräset alltid är grönare på andra sidan :)

   Radera
 3. Hur jäkla läckert som helst men jag hade aldrig vågat ha det på mig själv. Mest vågade jag har på läpparna är ett läppglans med lite lite röd nyans, ger egentligen ingen som helst färg men jag inbillar mig att jag ser ut som ett stopplyse;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så var jag förut också, men så skaffade jag mig några starkare läppstift som var så fina att jag var tvungen att använda dem och på den vägen är det. Nästa gång kanske jag tom vågar gå ut med gröna läppar, hur coolt vore inte det?!

   Radera
 4. Du ser inte ett dugg ut som en sköldpadda...nä jag fattar inte vad du menade ;). Hur snyggt som helst iaf. Och klart som tusan att du ska gå ut med gröna läppar!!! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa gång jag kör grönt så lovar jag att jag ska gå ut också :) (Fast då kommer nog sambon stanna hemma för han tyckte inte det var fint...)

   Radera