fredag 30 november 2012

KleanColor "Holo Green"

Här kommer dagens holo-lack: Holo Green från KleanColor. Jag vet inte hur mycket ni kan se det lilla holografiska glittret men jag lovar att det finns där! Om ni klickar på bilderna får ni upp dem i ett ännu större format och då borde det bli bling-bling på skärmen iaf. Skimmerskuggan, vad säger du? Får jag vara med på din Holofredag?

Nu sitter en del säkert och undrar var alla holografiska regnbågar har tagit vägen medan andra nickar igenkännande... KleanColors holo-lack är inte linjära holosar utan har "scattered holo". En fusk-holo skulle säkert en del säga. Själv så har jag absolut inget problem med denna typ av holo-lack - det jag stör mig på med KleanColor är formulan - och lukten!

Deras lack luktar förfärligt och oftast vill de inte torka heller - trots SV. Det är tråkigt att KleanColor lacken beter sig så för de har många fina färger och deras scattered holo är inte fy skam egentligen. På bilderna idag så är det ett lager av Essie "Navigate Her" som underklädeslack och sedan tre lager Holo Green och därefter Seche Vite. Här kommer lite bilder...


På bilderna ovan ser man det holografiska glittret bäst i flaskan och på lillfingernageln.

Här ser man tydligt lite blått, gult, orange, grönt och tom någon
enstaka lila prick.

Som sagt, ett fint lack - men formulan och lukten drar ner betyget rejält för mig. Om jag nån gång har hela dagen på mig för att måla naglarna så kanske jag använde det igen... annars nej.

Färg: 3/5

Applicering/formula: 2/5

Elins betyg baserat på "känsla": 2/5 // Sleepy Elin

8 kommentarer:

 1. Fin holo effekt :D men stort minus för lukten :/

  SvaraRadera
 2. Finfint och blingigt! Jobbigt med torktiden, bara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man hinner bli gråhårig innan lacket har torkat :(

   Radera
 3. Snyggt! Jag håller med om torktiden och att det luktar lite weird, men jag verkar vara lite udda som inte har något emot lukten.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, om man har suttit i lack-ångor hela dagen tror jag inte man reagerar så mycket på lukten men om det är det första man plockar fram så blir det lite för pang-på-rödbetan för mej :)

   Radera