lördag 17 november 2012

Vad vill ni läsa om/titta på?

Jag tänkte be om lite feedback.

Jag vill att Sleepy Elin ska vara en levande blogg  med trevliga inlägg om bla nagellack och smink, full med bilder och välskrivna texter - men finns det möjligtvis ytterligare något som ni önskar att den innehöll?

Själv så tycker jag att skönhet och hälsa går hand i hand och funderar på att skriva lite om träning också, vad säger ni läsare om det? Jag tänker absolut inte påstå att jag kan allt om träning och kost, men jag tycker om att träna och har testat en del olika träningsmetoder med varierat resultat. Det viktigaste med min träning har alltid varit mitt eget välmående och att göra något jag tycker är kul och inspirerande. Och jag tänkte att jag kanske kunde dela även detta intresse med er...

Men som sagt, frågan är, vad vill NI läsa om?


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Jag är ny följare av din blogg men jag tycker den är bra! Jag är mest intresserad av nagellack men har inget emot om det är lite blandat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du följer bloggen *blir lite mallig* Tack!
   Det kommer alltid vara mest nagellack på Sleepy Elin men det känns bra att veta att även andra inlägg är välkomna.

   Radera
 2. Jag läser nästan enbart lackinlägg, men tycker att du ska styra din blogg i den riktningen som du själv känner mest för att blogga om. Det blir oftast bäst så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har säkert rätt, Helena. Vi får helt enkelt se hur det blir :)

   Radera
 3. Håller med Helena, brukar oftast hoppa över de inlägg som handlar om något annat än naglar (sminket intresserar mig inte så mycket) men det är ju upp till var och en vad man vill skriva om. Ärlig blogg är oftast en bra blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man läser ju om det man tycker om :)
   Jag gillar ju att blogga om skönhet också så jag kanske ska hålla mig där helt enkelt. Inte gapa efter en för stor kaka på en gång liksom.

   Radera