torsdag 15 november 2012

Essie "Penny Talk"

Här kommer ett lack som efterfrågades av Rutan S efter mitt Haul-inlägg.

...

Ni vet när man sett en flaskbild på ett nagellack och verkligen känner att "Det Måste Jag Ha!", man läser recensioner, kollar på swatches och är helt övertygad om att just det HÄR lacket kommer förändra ens liv? Och allra helst ska det vara lite halvsvårt att få tag på, vara Out Of Stock och Slutsålt och gud vet vad - och sen - helt plötsligt - så dyker möjligheten upp att äntligen få lägga vantarna på det eterlängtade nagellacket. Så man köper det, får hem det, tittar på flaskan och älskar sitt nya lack. ÄNTLIGEN ÄR DET HEMMA!

Men så testar man det... Och så är det lika svårapplicerat som man läst i alla recensioner och inte alls så där snyggt som det sett ut på andras bilder. Och egentligen gillar man det inte alls... Exakt så är det med Penny Talk. Exakt.


Färgen är väl sådär. Inte alls som i flaskan. Mer gammelrosa typ. Att applicera den snyggt är som att gå på lina trots att man inte är lindansare - typ i princip omöjligt. Hur kan ett lack som inte är ett holo ha "holosjukan"? Penny Talk drar med sig lagret under om man inte får perfekt mängd med lack på penseln och applicerar i raka fina drag. På bilderna har jag tre lager Penny Talk med ett lager SV över. Som ni ser så är pekfingret fucked-up men jag orkade inte bråka och lacka om.


Jag köpte ju Nothing Else Metals och Blue Rhapsody samtidigt som Penny Talk och jag hoppas de uppför sig bättre... Men det är mycket möjligt att iaf nåt av dessa lack dyker upp på Lacka - Byt. (Fast vem skulle vilja ha Penny Talk efter den här dissande recensionen?!)

Har ni testat något lack ur Mirror Metallics? Vad tyckte ni? Vill ni se Nothing Else Metals och Blue Rhapsody också eller ska vi nöja oss så här..?

Färg: 3/5
Applicering: 1/5
Formula: 2/5
Elins betyg baserat på "känsla": 2/5 (om jag inte längtat så efter lacket utan bara snubblat över det hade det nog fått 1/5...)


// Sleepy Elin
6 kommentarer:

 1. Klart vi vill se alla!!! ;)
  Jag har Blue Rhapsody och den är superfin och jag tyckte den gled på som en dröm!
  Penny Talk är fin på dig och jag tycker du har lagt på den snyggt! Men det är ingen färg jag skulle skaffa. Inte min cup of tea så att säga ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, då ska jag kika närmare på både Nothing Else Metals och Blue Rhapsody eftersom det efterfrågas. Kommer dock ett par andra godsaker först. Förutom Penny Talk så har jag varit i lackhimlen de senaste dagarna :)

   Radera
 2. Nej, det var inte kul att applicera...hoppas jag har glömt det till nästa gång.... ;-) Tack för att du visade det så fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det klart jag visar det så fort det finns tid när det är efterfrågat :)

   Radera
 3. Nja, färgen ser snygg ut i flaskan, men på nageln är det inte riktigt min grej.

  SvaraRadera