torsdag 15 november 2012

Formula 10.0.6 Best Face Forward

Här kommer ännu ett "måste" hemma hos mig. Min syster tipsade om Best Face Forward från Formula 10.0.6 för lite mer än ett år sedan och sedan dess har den en fast plats på hyllan i badrummet. Jag använder fler av deras produkter och kanske berättar jag mer om dem senare.

Best Face Forward innehåller bland annat passionsfrukt, grönt te och kamomill. Passionsfrukten hjälper till att få bukt med oljigheten vissa (ja, jag) får i ansiktet, det gröna teet exfolierar huden, lugnar den och verkar anti-inflammatoriskt och sist men inte minst så hjälper kamomillen till att minska porer och lugna.

Så, varför använder jag denna produkt? Jo, för att den gör rent! Man ska använda den morgon och kväll och man känner verkligen hur ren man blir i ansiktet. Den sista smutsen försvinner tillsammans med de sista resterna av sminkborttagningen (läs lite om min favorit Camomile Gentle Eye Make-Up Remover här) och för oss som har lite oljigare hy så är det skönt att "bli torra" innan man går och lägger sig.

Betyg: 5/5

Har du testat Best Face Forward och vad tyckte du isf?


// Sleepy Elin2 kommentarer:

 1. Vart kan man köpa den och hur mycket kostar den? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan hitta den på Åhléns och Kicks för 99 kr. Just nu ingår den även i ett hudvårdskit där du får denna, Seriously Shine Free och två prover på Pores Be Pure (som jag också rekommenderat) för 149 kr. Ett kap!
   Här kommer länken: http://www.kicks.se/sok?q=b~Formula%2010.0.6
   Happy Shopping!

   Radera