måndag 5 november 2012

Make Up Store "Britta"

Nu när jag fått så mycket fin feedback på mitt Nail Art Sunday-inlägg så måste jag ju bara göra en till lika fin post. Så här kommer några gamla mobilbilder på Britta som jag tog någon gång i början av september när de sista solstrålarna kikade fram. Britta är mitt första hololack tillsammans med Siw som jag köpte samtidigt. Varje gång jag tittar på bilderna så inser jag att jag måste ha fler MUS-holosar för de är ju helt underbara!

Jag använde inget Aqua Fix som bas eftersom jag inte äger något sådant ännu och det var ju lite knepigt att lacka med, drog med sig lagret under och allt det där som ni redan vet om. Tre lager har jag på bilderna och sen så är det Seche Vite ovanpå. 

Snyggt blev det!

Matchade med grannens blomma...
... och den obligatoriska flaskbilden!

Ännu fler regnbågar!

Nu har jag ju som sagt bara ett rosa hololack - men jag tror "Britta" kommer bli svårslaget! Både pga att det är mitt första holo men också för att det är så jäkla snyggt helt enkelt!


// Sleepy Elin


4 kommentarer:

 1. Britta är jättefin! Jag har många rosa holo och jag ska inte säga att Britta är favoriten men den står sig väldigt bra i konkurrensen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får gärna berätta vilka rosa holosar som är dina favoriter :) Kanske ett inlägg med en topp 5? *önskar*

   Radera
 2. Med lite självkännedom törs jag inte lova ngt inlägg, jag listar dem här istället. Mina absoluta favoriter är Layla Red Taboo(rosa trots namnet) och China Glaze QT, kan inte vilja vilken jag gillar mest av dem. På topp fem kvalar även Jade Deja Vu, Layla Shock Pink och Hits Atena in. Jag blev inspirerad av ditt inlägg att använda Britta igen förresten, skrev det inte i holoinlägget eftersom jag hade bråttom och inte hann länka, men så var det:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul att du ville göra en liten lista till mig, nu måste jag googla :)
   Ja, jag läste ditt Britta-inlägg och kände direkt att jag själv borde använda den igen. Här går det runt i cirklar, haha!

   Radera