tisdag 20 november 2012

EOTD: A shimmery gray day...

Här kommer gårdagens skuggning, är riktigt nöjd faktiskt! "Ashes" från Make Up Store är en måste-skugga! För er som tycker det är svårt att sota med svart tycker jag ni ska testa med en mörkgrå skugga och kanske även använda en mörkbrun för att jämna ut det i globlinjen. Så gjorde jag och det resulterade i en komplimang från Make Up Artisten som jobbade på Kicks! *glad*


Till så här starka ögon tycker jag det är snyggt med "nakna" läppar... Iaf om det är en helt vanlig vardag - till fest så skulle jag nog slå på stort även där! Den senaste tiden har jag börjat våga mer när det gäller läppstift så nu har jag tre riktigt mörka stift, kanske visar jag dem i nån sorts läppstiftsrecension senare :)


Jag har använt:

Ansikte:
MUS Eyeprimer clear

Loréal True Match The Minerals D1-W1
The Body Shop Baked-To-Last Bronzer Warm Glow
Loréal Blush True Rose

Öga:
MUS MS Ashes
MUS MS Xocoatl

IsaDora Shadow Quartet Silvery Gray (svart)
IsaDora Perfect Contour Kajal Black
MaxFactor Masterpiece Max Mascara
RIMMEL Dark Brown eyebrow pencil

Läppar:
MUS Sandstorm matt
Dior Rouge 314// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Jag använder extremt sällan mer än mascara men de här bilderna får mig att vilja köpa hem några ögonskuggor och testa lite. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du inte vill lägga ut en massa onödiga pengar på ögonskuggor som du inte tror du kommer använda allt för mycket så tycker jag du ska satsa på en palett. Jag tycker IsaDora har riktigt snygga kvartetter till ett bra pris (139 kr för en kvartett med fyra skuggor) så det är mitt tips. Du kan säkert få billigare paletter från typ HM men jag har ingen koll på hur pigmenteringen är i deras skuggor...

   Radera
 2. Snyggt! :)
  Älskar din nya header :D Hur härlig somhelst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack! Jag älskar min header jag med :) Den känns väldigt "jag" om en bläckfisk nu kan göra det :D

   Radera
 3. Din "nya" sida är verkligen superfin!! Har du gjort headern själv eller lånat? Sminkningen är superfin!! Duktig du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och bock för komplimangerna om hemsidan! Det är faktiskt min pojkvän som gjort headern; bläckfisken har han ritat själv och sen har han gjort sminket och med hjälp av guidebilder från nätet.

   Radera