tisdag 13 november 2012

Color Club "Ho-Ho-Holly"

Igår var det Leading Lady från Essies vinterkollektion som visades upp så idag får ni se Ho-Ho-Holly från Color Clubs Winter Affair. Det är helt enkelt riktigt mycket julstämning i den här bloggen för tillfället!

Ho-Ho-Holly är ett grönt foil fullt med guldskimmer. Det är så vackert! Naglarna gnistrar som julgranen när den är full med julbelysning och julgranskulor så man kan inte sluta titta på dem. Det var lätt som en plätt att lacka med för formulan var suverän och penseln superb. Jag gillar de här tunna penslarna för mina lillfingernaglar är så smala och nu blev även de välmålade. Första lagret blir ganska skirt men efter två lager så behöver man inte anstränga sig mer om man inte är petig eller lacknörd... Så jag har alltså tre lager på bilderna och ett lager SV över :)

Om Leading Lady är det lack man vill använda på julafton är det här definitivt lacket man har den 23e december... och kanske den 25e också :)
Jag har bara en enda liten negativ sak att nämna och det är att det chippade redan efter 24h. Om det beror på lacket eller det faktum att jag diskade kastruller och gjorde rent spisen UTAN HANDSKAR strax innan låter jag vara osagt. Men jag kommer absolut använda den här skönheten igen så jag får uppdatera er om hur lacket håller då.

Hur känner ni, är det tillräckligt juligt för er trots att det inte är rött?

Färg: 5/5
Applicering: 5/5
Formula: 5/5
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 med guldstjärna!


// Sleepy Elin6 kommentarer:

 1. Jag älskar det här lacket!!
  Har det själv och bär det nu kanske den 23e ;)
  Väntar förresten med spänning på mail från dig :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. You've got mail!
   Ja, det här lacket är verkligen fantastiskt, jag vill typ alltid ha det :) Fast hela kollektionen är ju full med gobitar så jag tycker Color Club har gjort ett bra jobb :)

   Radera
 2. Det här lacket ser riktigt fint ut. Ska nog ta och klicka hem et par lack ur kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hela kollektionen är fantastisk så det tycker jag verkligen att du ska göra :)

   Radera
 3. Minns inte om jag beställde detta eller inte just nu, tror inte det... Kanske får bli en efterbeställning isf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, sånt är så jobbigt, när man inte kommer ihåg :( Oftasta brukar jag skriva upp nånstans vilka lack jag beställer med bild och allt bara för att jag ska ha nån koll :)

   Radera