fredag 1 november 2013

Snyggaste lacket under oktober?

Vilken annorlunda månad oktober varit här på bloggen. När jag kikar igenom lacken jag visat så inser jag att United In Pink och United In Green har gjort att jag förutom två små lack endast visat rosa och grönt hela månaden. Visserligen beror det till stor del på att jag inte hunnit visa så många lack som jag kanske velat men när livet kommer emellan så gör det det..

... och om vi har otur kommer livet fortsätta att komma emellan under minst två veckor till. Jag har inte berättat det än, men på måndag (!!!) så påbörjar min utbildning till manikyrist och veckan därefter så fortsätter jag med att utbilda mig till nagelteknolog. Det är vad jag ska göra under veckorna och på helgerna så är det mitt nya jobb på Espresso House som gäller. Den här hösten är verkligen tiden så allt händer samtidigt :)

Jag tycker vi kikar på sammanfattningen nu!

 Gina Tricot Orange | Zoya Apple | NYX ASF Delectable


 L.A. Girl Pink Steel | Essie Cascade Cool | L.A. Girl Dazzling Pink


 Kicks Rose Quartz | IsaDora Power Pink | Different Dimension Ditz


 China Glaze Altlantis | China Glaze Agro | Different Dimension Wee Bit Irish


 A England Dragon | Darling Diva Little Red CorvetteNail Art:Min favoritmanikyr under oktober är utan tvekan mitt bidrag till Nail Art Sunday under United In Pink-veckan, manikyren som jag rätt och slätt döpte till just United In Pink. Min Skittlette behöll jag också några extra dagar :) 


Nu är frågan, tycker ni att jag ska sammanfatta månadens EOTD's också i ett separat inlägg eller ser ni mina sminkningar som en extra krydda i en annars renodlad nagellacksblogg? Säg gärna vad ni tycker!


 // Sleepy Elin 

4 kommentarer:

 1. Om jag måste välja är nog little red corvette snyggaste lacket och sen gillar jag både united in pink och halloweenmanikyrerna väldigt mycket!

  Ser gärna sammanfattning av EOTD också!

  SvaraRadera
 2. Jag gillade verkligen Gina-lacket! Så otippat och höstigt snyggt!

  SvaraRadera
 3. Många fina lack här! Mina favoriter är nog Different Dimension Wee Bit Irish och LA Girls Dazzling Pink.

  SvaraRadera
 4. Alltså Dazzling Pink & Little Red Corvette är favoriterna och så den prickiga Rosa Bandet manikyren förstås :)

  SvaraRadera