måndag 11 november 2013

Nagelkosmetik

Hej där allihopa? Har ni saknat mig? Jag har saknat er även om jag haft sjukt mycket att göra de senaste 14 dagarna. Jag har antingen jobbat eller pluggat (eller både och) varje dag nu så jag har inte hunnit med bloggen över huvud taget.Det kommer vara så även hela den här veckan men jag var ändå tvungen att titta till er eftersom jag har tre sjukt roliga bilder att visa er - mina allra första konstnaglar!

Dessa har jag gjort med tipp som jag sedan lagt helt genomskinlig gele på. Det ska alltså inte föreställa fransk eller någonting sånt fancy alls, utan det det var bara en övning i att limma fast tippar samt skulptera snygga naglar med en bra C-kurva. 


Min allra första nagel var ett långfinger, mitt andra försök en tumme och den tredje nageln här under ett pekfinger. Där fick jag för mig att jag skulle testa att göra mandelform... Vi kan väl alla hålla med om att jag ska börja med raka naglar, eller hur? 


Kanske inte perfekt naglar men jag tycker de är helt ok för att vara de första jag någonsin gjort. På torsdag är det förhoppningsvis dags att göra mina första naglar på kund och mellan den 18e november och den 1a december så ska jag öva hemma på vänner och bekanta. Det ska bli så otroligt roligt!!!

Vill ni bli min första kund så bokar ni torsdagstiden HÄR. Info om hur jag gör under vecka 47 och 48 (när jag har hempraktik) kommer senare :)

 
// Sleepy Elin

11 kommentarer:

 1. Klart vi har saknat dig! :) Tycker att dina första försök ser jättefina ut! Hade inte gissat på att det var första gången :)

  SvaraRadera
 2. Du hade helt klart talang för det här, ser toppen ut:) Och få till en snygg och kanske framförallt jämn C-kurva är banne mig inte lätt.

  SvaraRadera
 3. Ser ju jätte bra ut och inte alls som om det är första gången. Dom raka e finast men det beror ju helt på att jag föredrar den formen :)

  SvaraRadera
 4. Men vad roligt. Det ser ju jättebra ut!

  SvaraRadera
 5. Tror det kommer gå superbra för dig Elin! Dina första försök ser jättefina ut! Hade jag bott lite närmare dig, hade jag gärna varit försöksperson! Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Du är ju en naturbegåvning! Jättefina och hade jag bott där du bor så hade jag kommit springade till dig :)

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker de första två naglarna var fantastiskt snygga, de hade jag lätt kunnat bära själv. Synd att vi bor så långt ifrån varandra, annars hade jag absolut låtit dig fixa mina naglar. :-)

  SvaraRadera
 9. Är det byggt med naturella eller vita tippar? Otroligt snygga är dom iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är byggt med naturella tippar. Jag har aldrig testat vita tippar faktiskt. Men å andra sidan så har jag nog bara satt fyra set tippar samt några på min övningshand så jag kanske gör det i framtiden :)

   Radera