söndag 3 november 2013

Nail Art: Leopard Print

Idag är det inget tema för Nail Art Sunday hos LeLack och då tänkte jag passa på att visa upp en manikyr som legat och väntat alldeles för länge bland de opublicerade bilderna, nämligen min allra första leopard print. Ni har ju redan sett min skittlette och pink leopard-manikyren men det är alltså manikyrer som gjort efter den här.

Vad jag inte kan förstå är att det tog mig över ett år att testa denna underbara nail art! Eftersom leopardens fläckar är oregelbundna så blir det liksom alltid snyggt för det kan inte bli fel = full pott varje gång :) Så snart som jag har tid och möjlighet att måla naglarna igen så är det nog något sådant här som jag ska göra. Eller en skittlette :) Eller en blandning av båda, haha! ... För ja, ni läser ett inlägg skrivet av någon som haft nakennaglar i en hel vecka nu, och mellan min nagelteknologkurs och mitt nya jobb så vet jag inte om jag kommer kunna måla naglarna för än tidigast den 18e november igen. Är det fler än jag som mår illa av bara tanken..? :/


Nåväl, nakennaglar eller inte så är den här manikyren gjord av I Herd That från China Glaze, Heaven White från Misa och en svart penna från HM.  


Med denna manikyr så hoppas jag på en bra avslutning av veckan och en bra start på november, både för er och för mig själv. Imorgon börjar en ny del av mitt liv och jag hoppas att det blir allt det jag drömt om. 

Fortsatt trevlig söndag till er alla!


// Sleepy Elin

9 kommentarer:

 1. Men guuuud så läckert! Det här gillar jag!! :-)

  SvaraRadera
 2. Hur snyggt som helst :) Låter ju inte speciellt att du inte kan lacka fören den 18de, buu för det

  SvaraRadera
 3. Snygg kombination med det glittriga i botten:) Nej, bara naglar till mitten på månaden låter inte så kul men det är nog värt det i slutet på månaden när lönekuvertet kommer skulle jag tro;)

  SvaraRadera
 4. Superfin manikyr! Ser nästan ut som om fläckarna svävar lite :) Hoppas att du hinner måla naglarna snart igen, för mig är det min avkoppling och egentid, tråkigt om man inte hinner med det!

  SvaraRadera
 5. Gillar också att du la dom över glitter. Blir en häftig effekt tycker jag. Om man skulle ta och prova kanske...

  SvaraRadera
 6. Åh så fint! Extra snyggt att det var guldigt också. :)

  SvaraRadera
 7. Så fint! Och var inte ledsen, tänk på att du upptäckt ögonskuggor :) Och snart upptäcker du nog rouge också :D <3

  SvaraRadera