lördag 16 november 2013

China Glaze "I Herd That"

För ett halvår sedan så var det nagellack som gällde på den här bloggen, den uppdaterades nästan dagligen med nya manikyrer och ibland smet det även in ett sminkinlägg eller en recension. Nu lever den här bloggen ett helt annat liv och jag hoppas att ni fortfarande tycker att den är trevlig trots att inläggen inte bara handlar om nagellack och att den uppdateras lite mer sällan än förut. Jag har inte glömt bort nagellackens underbara värld, jag har bara inte hunnit besöka den lika mycket som i våras :/

Lacket som jag tänkte visa idag är I Herd That från China Glaze. Lacket är från On Safari-kollektionen som kom ut hösten 2012 och jag minns väldigt tydligt hur otroligt mycket jag ville ha det här lacket när jag såg de första swatch-bilderna på det. Det är inte första gången som jag använder lacket men det är första gången som bilderna blev bra. För wow, jag måste erkänna att dessa bilder verkligen sätter I Herd That på världskartan!


Denna glitterbombsmanikyr är gjord med ett lager Glitter A-Peel från Nail Pattern Boldness (för att det baslacket gör det enklare att ta av glitterlack), ett lager Nerd från HM som underkläder, två lager av I Herd That, ett lager av Glitter Food från Nail Pattern Boldness (ett topplack som "fyller" glittermanikyrer så att de inte blir så ojämna i sin finnish) och sist men inteminst ett lager av glossiga Seche Vite. Formulan är lättmålad men min flaska hade skiktat sig lite så jag var tvungen att skaka den lite innan användning.
 

Jag vet inte hur det är med er men efter att ha sett de här bilderna så har jag blivit otroligt sugen på att bära I Herd That igen. I typ en vecka i sträck. Jag vet inte om det beror på att jag inte burit nagellack sedan den 3e november och är helt nagellacksutsvulten och verkligen behöver en långvarig glitterbombsdos eller om mitt nya intresse för geléer har gjort mig mer mottaglig för lånvariga manikyrer... Hur som helst så LÄNGTAR jag till på måndag när jag kan måla naglarna igen!

Färg: 5/5 
Applicering/formula: 4/5 
Elins betyg baserat på "känsla": 5/5 


// Sleepy Elin

6 kommentarer:

 1. Superfint, och jag håller med om att bilderna blev kanon!

  SvaraRadera
 2. Kan inte hjälpa att tycka att denna hör mer hemma i en julkollektion än i en höstkollektion. Fin är den oavsett.

  SvaraRadera
 3. Älskar glitterlack.. Helt underbart vackert!

  SvaraRadera
 4. Underbart vackert, gnistrar ju massor å det syns på bilderna

  SvaraRadera
 5. Otroligt fint! Hur kan jag ha missat detta? Måste köpa detta asap.

  SvaraRadera