torsdag 14 november 2013

Mer praktik på gelenaglar

Idag så har vi övat igen! Min vän Anneli bokade en tid hos mig för att få sina naglar omhändertagna och det tycker jag verkligen hon fick! Vi satt ganska länge, lite över fyra timmar, men det berodde mest på att vi inte gjorde naturella utan la på lite färg. Härligt klassiska röda naglar blev det.


Jag stötte på en del problem på vägen och jag har lärt mig MASSOR av mitt andra set gelenaglar. Tex hur man sätter på mallar på både friska och skadade naglar, att man måste buffra om man har använt Cleaner, att ha stöd för handen när man lägger gele, filteknik och att man inte ska avsluta med Cleaner för då kan man lätt tro att man lagt på för lite Sealent för naglarna blir lite torra och matta.

Jag har fått massor av beröm av lärarna idag också, nästan så jag känner mig uppblåst :) Mitt ego är typ hur stort som helst och jag är så lättad att det inte bara är jag som har roligt utan att jag är duktig också. För jag avskyr att inte vara duktig på saker och ting...

Sist men absolut inte minst: Tack Anneli för att du ville sitta modell och för att du hade tålamod med mig! 

// Sleepy Elin

10 kommentarer:

 1. Men guuud så snyggt!! Du ÄR ju skitduktig, klart du ska suga åt dig av allt de säger. Det gör du helt rätt i. Superfint. :-) ♥

  SvaraRadera
 2. De är ju hur fina som helst :) ! Du är otroligt duktig och stolt ska du vara :)!
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Det var jättemysigt att vara "kund" hos dig och du är verkligen jätteduktig! Helt otroligt att du precis lärt dig! Tusen tack och jag kommer tillbaka :)

  Förresten, ni skulle sett mina stackars naglar innan... En ganska rejält skadad tumme bland annat :( Toppenjobb Elin!

  SvaraRadera
 4. Superkul att se resultatet här, jag som alltid haft lite fobi för "fake"-naglar tycker att det ser riktigt naturligt och snyggt ut. Kanske inte funkar för mig personligen men om man har problem med korta/svagare naglar tror jag verkligen att det här är en bra lösning!

  SvaraRadera
 5. Så fina dom blev :) Du kommer ju bli värsta proffset när du är klar med utbildningen för du är ju redan skit duktig

  SvaraRadera
 6. Klart att du är duktig, det är ju dig vi pratar om <3
  Love u

  SvaraRadera
 7. De ser ju jättefina ut! Tror att du kommer bli kanonduktig när du är klar med utbildningen :)

  SvaraRadera
 8. Tycker det ser jättefint ut! Ta åt dig av berömmet för det är du värd :)

  SvaraRadera
 9. Verkligen superfina, ser naturliga ut ju!! Bra jobbat :)

  SvaraRadera
 10. Åh vad kul att det går bra för dig, tycker det ser jättebra ut! :) Jag var själv jäkligt sugen på att utbilda mig för något år sen, men har inte varit så säker att jag velat lägga ut så mycket pengar på det, men har sett massa nagelbloggare jag följer runt omkring som har börjat gå åt det hållet nu och då blir man ju så sugen igen!! :)

  SvaraRadera