lördag 1 juni 2013

Snyggaste lacket under maj?

Ojsan... då var maj redan slut. Fort gick det! Men det spelar ingen roll hur snabbt månaderna går, även om jag bloggar på halvfart så tänker jag ändå lägga upp mina månadssamanfattningar. Jag vet att de är uppskattade och jag gillar dem själv, det är roligt att se vad man har "hittat på" den senaste tiden. 

Jag började ju maj med Temavecka: Holo och nog tycker jag att jag han visa en hel del holo under veckan som gick även om det inte bara var linjära regnbågar. Efter det så gick jag rakt på Temavecka: OPI som iaf jag tyckte var både skojig och väl behövlig. Jag använder mina OPI-lack alldeles för sällan :( Och sen tog orken slut... Hoppas den kommer tillbaka snart..!

Här har ni maj månads alla härligheter!

 Depend 307 | Jade Hypnose | OPI DS Coronation


 Color Club Worth The Risque | Color Club Kismet | Milani Digital


 Orly Miss Conduct | China Glaze Get Outta My Space | Zoya Aurora

Nail Art:


Den här månaden så kan jag faktiskt inte välja ut några favoriter bland lacken jag visat - jag tycker typ att hälften av dem delar första plats :) Och jag är supernöjd med mina nail arts också. Även om det inte blivit så mycket bloggande så tycker jag verkligen att det har varit kvalité iaf!


// Sleepy Elin 

14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det lacket blev jag väldigt förälskat i måste jag erkänna :)

   Radera
 2. Nej, jag tänker inte välja vilket som är finast! Alldeles för många favoriter bland dom här:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, precis som jag känner alltså! Skulle jag börja räkna upp favoriter så skulle jag nämna halva startfältet :)

   Radera
 3. Åh vad kul med en så'n sammanfattning! Många snygga lack där. Jade Hypnose möjligen aningens utstickande extra ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, färgen på Hypnose poppar ju verkligen. En av de finaste holo jag äger... Hm, jag har nog många "en av de finaste holo jag äger" när jag tänker efter, haha :)

   Radera
 4. Alldeles för många som faller mig i smaken för att jag skall kunna välja! :D Dock hamnar nog Bogota Blackberry på önskelistan... Och Aurora förstås, också himla fin! Gillar dina sammanfattningar väldigt mycket :)

  SvaraRadera
 5. ohhhhhhhhhhhhhhhhh. älskar dina sammanfattningar. Kan inte bestämma mig för vilka jag gillar mest dock. Finns för många :D

  SvaraRadera
 6. Ruskigt fina lackbilder... Ögonoragsm! :P Gillar idén med att göra samlings inlägg slutet av månaden.. Kanske ska göra likadant.. Fast med dom lacken jag gillade allra bäst under månaden..

  Om de är ok, så ja inte snor något från dig! :)

  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen många snygga lack den här månaden. Som sagt så kan jag inte ens välja ut några favoriter den här gången :)
   Det klart du får göra samlingsinlägg du också. Det är bara roligt att du gillar konceptet och vill testa det du också :)

   Radera
 7. Åh så mycket fint du visat! :D Jellymackan längst ned var nog min favorit :)

  SvaraRadera
 8. Du har blivit nominerad till ett sunshine award i min blogg :D <3

  SvaraRadera
 9. Du har även blivit nominerad till awarden i min blogg :D

  SvaraRadera